Хората, които взимат решение за предоставяне на военна помощ за

...
Хората, които взимат решение за предоставяне на военна помощ за
Коментари Харесай

Президентът продължава с фалшиви опорки: Решенията за войната и оръжията се вземат от хора невежи или без собствено мнение

Хората, които взимат решение за даване на военна помощ за Украйна, да се замислят на първо място със сигурността на българските жители, настоя президентът Румен Радев пред публицисти в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Според президента доста хора приказват без да имат лично мнение.

Ако някой каже предоставяйте незабавно оръжие, те почват да вършат тъкмо това. Според мен хората, които насаждат милитаристични настроения не вършат няколко основни разлики – ние имаме действителна обща граница на военни дейности, имаме голяма историческа диаспора. Хората, които вземат решение би трябвало да се преценяват на първо място със сигурността на българите, съобщи Румен Радев и продължи:

Други, съгласно мен, го вършат от незнание. Каква е противовъздушната защита от Дуранкулак до София, да речем? Какво е положението на нашата изтребителна авиация? До по кое време нашите съдружници ще бъдат тук, зададе серия от въпроси президентът.

Той разяснява и връзките в обединението и поръчката на Корнелия Нинова да я напусне, в случай че държавното управление утвърди изпращане на военна помощ за Украйна.

Българска социалистическа партия ще откри дефиниция, при която хем да не носи отговорност, хем да не излезе от обединението, сподели Румен Радев.

Относно газовата рецесия, президентът сподели, че в случай че цената на газа в действителност скочи с 30% стотици хиляди българи и предприятия са на ръба.

Според него, в случай че решението е нови заеми, все в миналото стопанската система ни ще рухне. Той адресира тематиката към държавното управление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР