Хората, които излъгаха избирателите, че ще се борят с протурската

...
Хората, които излъгаха избирателите, че ще се борят с протурската
Коментари Харесай

Българските патриоти: Т.нар. партии на промяната връщат ДПС във властта!

Хората, които излъгаха гласоподавателите, че ще се борят с протурската партия, действително към този момент се готвят за коалиция с нея .

Това излиза наяве от поредност изявленията, в които водачи на формированията " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън " - Атанас Атанасов и Татяна Дончева, направиха директна поръчка, че след предварителните парламентарни избори на 11 юли 2021 година няма да откажат поддръжка от " Движението за права и свободи " при вероятно сформиране на държавно управление, декларират от КП Българските патриоти и цитират:

" Ако нямаме 121 депутати, протестните партии би трябвало да създадем държавно управление и да го сложим на масата. Който желае, да го поддържа. Ако народните представители от Движение за права и свободи желаят, дано го поддържат ", сподели Атанасов.

Татяна Дончева разгласи: " Дори да не ни стигнат 121 депутати, трите обединения " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън " би трябвало да работят с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия за основаване на последващо ръководство ".

Думите на двамата не кореспондират с цялостното им говорене от последните години, изключително на Атанасов, който до неотдавна определяше като нулева опцията за такова нещо.

На базата на анти Движение за права и свободи говоренето " Демократична България " проведоха митинги през лятото на предходната година, чието начало бе акцията против резиденцията на Ахмед Доган в Росенец. В митингите се включиха и " Изправи се! Мутри вън ". Това даде опция на двете партии на изборите на 4 април 2021 година да влязат в 45-тия парламент, който просъществува 27 дни.

Рязката промяна на посоката и изразената подготвеност на " Демократична България " за коалиране с Движение за права и свободи значи тотална замяна на вота на техните гласоподаватели. Твърдението " ние в никакъв случай няма да се съюзим с Движение за права и свободи " се оказа цялостна имитация .

Остава отворен въпросът какво ще направи другият съпредседател на обединението " Демократична България " Христо Иванов, който провежда сюжета " Росенец " - на каква позиция е той и поддържа ли сдружаване с Движение за права и свободи. Защото са на път да се окажат правилни подозренията, че акцията " Росенец " е проведена взаимно от " Да, България " (част от " Демократична България " ) и Движение за права и свободи, с цел да активизират електоратите си.

А услужливото отваряне на безграничен брой секции в Турция от същите тези " демократи ", към този момент е кристално ясно, че е цената, която Христо Иванов заплати на Движение за права и свободи за връщането си в политиката.

Намерението на " Изправи се! Мутри вън " за партньорство с Движение за права и свободи, изразено от Татяна Дончева, има своите корени. Въпреки " спонтанното " им присъединяване в митингите предходната година и самоизтъкването, че са партия на митинга, всички знаем за топлите връзки на колежката на Дончева - Мая Манолова, с Движение за права и свободи.

Може да се окажат правилни и изказванията, че Движение за права и свободи са подкрепяли телевизионния план на водача на " ИТН " Слави Трифонов. Което ще значи, че той има зависимости и е подготвен да сформира кабинет с поддръжката на " Движението за права и свободи ".

И от тази обрисувана картина действително става ясно истината за политическата обстановка и за подмолните сделки и игри на водачите на " Демократична България ", " Изправи се! Мутри вън " и " ИТН ", които са патерици на Движение за права и свободи за следващото им непосредствено завръщане във властта.

Колкото и в бъдеще да се пробват да отхвърлят, че няма да имат зависимости, в случай че бъдат подкрепени от Движение за права и свободи, това ще се окаже следващата им машинация, имитация и илюзия на техните гласоподаватели. Единствените праволинейни партии , които в никакъв случай не са се коалирали с етническата групировка " Движение са права и свободи " и в никакъв случай няма да го създадат, сме ние - " БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР