Хората искат редовно правителство. Това заяви председателят на ДПС Мустафа

...
Хората искат редовно правителство. Това заяви председателят на ДПС Мустафа
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: ДПС трябва да участва в новото правителство, не само да го подкрепя

Хората желаят постоянно държавно управление. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в село Караманци, където е на посещаване.

„ Лидерската среща следва, само че видяхме, че, друга лидерска намира се организира без да създаде артикул. Кога и къде ще бъде лидерската среща – времето ще го покаже “, съобщи пред публицисти ръководителят на Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ е уверен, че би трябвало да има постоянно държавно управление – не просто да е подкрепено от Движение за права и свободи, само че и с присъединяване на придвижването в него. „ Това нещо го повтаряме към този момент две години “, разясни той.

Председателят на Движение за права и свободи акцентира също по този начин, че би трябвало да се преодолее политическата рецесия. „ Това, което хората ни споделиха преди изборите, а и след тях, е, че желаят да има постоянно държавно управление, без значение дали са дали своят вот за Движение за права и свободи или не са дали своят вот за Движение за права и свободи. Това е главната тематика, тъй като хората се вълнуват от инфлацията, от високите цени, несигурните работни места и несъответстващите приходи в тази обстановка. Те чакат час по-скоро решение на проблемите си “, съобщи още Мустафа Карадайъ.

Според него България съществено изостава от съдружниците и сътрудниците си в Европейски Съюз. Той даде образец с оперативните стратегии, проекта за възобновяване, стратегическия проект за земеделието и проектите за преход, които е трябвало да бъдат написани още през 2020 година  

Той обаче не отговори, дали биха подкрепили държавно управление на малцинството на ГЕРБ-СДС, написа бТВ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР