Хората имат нужда от защита, цените на стоките и услугите

...
Хората имат нужда от защита, цените на стоките и услугите
Коментари Харесай

Цънцарова се облещи! Депутат на Бойко срина любимец на Киро, разкри ужасни неща за Асен Василев

Хората имат потребност от отбрана, цените на стоките и услугите не стопират да порастват. С пенсията по наше време хората можеха да си купя 420 хляба, с пенсията по времето на Политическа партия колкото да съумяват да си купят 250 хляба.
В момента хората колкото да съумяват да си купят с 50 лева това, което по времето на ГЕРБ си купуваха с 20 лева. С тези образци, само че подплатени с документи, лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Бургас Жечо Станков разгроми Венко Сабрутев от Политическа партия тази заран. „ ГЕРБ беше вносител на настояването за обезщетения на бизнеса. Колегите от Промяната се забавиха, инфлацията в България не е импортирана от чужбина, тя е такава, тъй като изтърваха цената на тока и на газа. При ГЕРБ беше 0,8%. Ние предложихме да има обезщетения за  бизнеса, те се забавиха с 3 месеца, бизнесът вкара високите цените на тока и на газа – цената на тока скочи 5 пъти, а на газа от 33 лева стана над 300 лева

Всичко това влезе в стоките и услугите. Предложихме такава отплата, която да не излиза от бюджета, а в противен случай – тя идва от облагите на държавните сдружения. Като зам.-министър съм създал две стратегии, които сега работят – за бизнеса за саниране на постройките и фотоволтаични панели за постройките. Намаляването на енергийната беднотия минава през това да продължим програмата за саниране заслужено за всички ”, каза Жечо Станков.
Това е единствено част от причините на Жечо Станков в извънредно развълнуван избирателен спор на тематика енергетика и по какъв начин да се оправим с енергийната беднотия на българина, с който стартира неделята с бТВ. Венко Сабрутев – претендент за народен представител от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ в 23-и МИР, Жечо Станков – лидер на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас, и Драгомир Стойнев – лидер на листите на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пазарджик и Габрово си опонираха с причини по една от най-важните тематики за българина.
Още първоначално направи усещане, че за разлика от Политическа партия, ГЕРБ и Българска социалистическа партия са изпратили в студиото специалисти, които са били и в законодателната, и в изпълнителната власт. А самите правила на дебата допускат наличието в студиото на претенденти от еднакъв сан.
Г-н Асен Василев трябваше да е тук, с цел да каже – след промяната на управлението на държавната газова компания за какво се купи газ за 2,5 млрд.лв. без търг или конкурс, които излязоха от джоба на българските консуматори, на енергийно бедните, които няма по какъв начин да бъдат предпазени, сподели Жечо Станков
„ Очаквах да пристигна Асен Василев, с цел да му връча подписа му под Плана за възобновяване и резистентност, който е положил един ден преди да бъде освободен като министър от президента. Там той пое ангажимент да затвори българската енергетика и всички енергийно небогати още повече внезапно да обеднеят. Защото хората нямат потребност от празни приказки, а от отбрана.

Този документ демонстрира, че до 2026 година би трябвало да затворим 80% от нашите мощности. Това се равнява на армагедон, еднакъв на този със затварянето от 1 до 4 блок в АЕЦ „ Козлодуй ”, обърна се Жечо Станков към Венко Сабрутев, който е прочут с това, че с лидерите на Политическа партия си разменят местата в предизборни диспути, явно в обединението му имат огромно доверие.
Г-н Асен Василев трябваше да е тук, с цел да каже – след промяната на управлението на държавната газова компания за какво се купи газ за 2,5 млрд.лв. без търг или конкурс, които излязоха от джоба на българските консуматори, на енергийно бедните, които няма по какъв начин да бъдат предпазени, продължи Жечо Станков.
И напомни, че преди да стане депутат от Политическа партия, Венко Сабрутев е бил консултант в Национална електрическа компания по времето на ГЕРБ. „ Тогава ГЕРБ беше ли мафия, или когато брачната половинка му работеше в БЕХ, ГЕРБ беше ли мафия ”, попита риторично Станков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР