Хората харесаха Taco Hangover, каза Брандън Баргдил.В продължение на 10

...
Хората харесаха Taco Hangover, каза Брандън Баргдил.В продължение на 10
Коментари Харесай

Това мексиканско място в окръг Джонсън е затворено. Отворен е отново като бар и ресторант за бургери

Хората харесаха Taco Hangover, сподели Брандън Баргдил.

В продължение на 10 месеца клиентите се отбиваха в ресторанта Shawnee и минаваха с колата за тако carne asada, чийзкейк чимичангас и пълнени с говеждо бурито.

Но ресторантът не пожъна смазващия триумф, който притежателите му чакаха. Не като другата им марка — Saints Pub + Patio — бар и заведение за бургери, което продава банички в региона на Канзас Сити от 15 години.

И по този начин Taco Hangover затвори преди няколко седмици. Появи се преди дни като Saints Express, итерация на бара и грила за сядане и за отиване.

Bargdill е новият притежател на местоположението на 13655 W. 63rd St., дружно с Кем Андерсън, която притежаваше Taco Hangover и е омъжена за един от създателите на Saints, Скот Андерсън.

Saints Express продава дългогодишни любимци като „ The Saint “ (бургер с барбекю сос, сирене и лучени кръгчета) и крила с кости. Новото място е отворено малко по-късно от Taco Hangover; Работното време на Saints е от 11:00 до 23:00 часа от неделя до четвъртък и от 11:00 до среднощ в петък и събота.

В унисон с късните часове, Saints разполага с цялостен бар, сервиращ ягодови маргарити, московски мулета, пикантно кървави Мери и други коктейли.

„ Когато беше Taco Hangover, той избута доста маргарити и към момента имаме същите тези маргарити, същите предписания “, сподели Баргдил.

The пространството беше Sheridan's Lattes and Frozen Custard, което затвори през 2021 година (Sheridan's също затвори места на 6825 W. 75th St. в Overland Park и 2055 E. Santa Fe St. в Olathe.)

Другите локации на Saints са на 16804 W. 89th St. в Lenexa и 20220 E. Jackson Drive в Independence.

По-рано тази година един от създателите на Saints, Скот Андерсън, беше федерално упрекнат по 14 точки за телена машинация, утежняваща кражба на идентичност и предоставяне на погрешно изказване по отношение на молба за заем.

Обвиненията настояват, че той е помолил двама чиновници да се показват за бизнес сътрудници по време на телефонен диалог с финансовата компания Itria Ventures, с цел да обезпечат средства.

Освободен в очакване на правосъден развой идната година, той сподели пред The ​​Star в понеделник, че оказва помощ на „ някои “ със Saints, само че има по-малко дейна роля, защото се концентрира върху други бизнеси и адвокатската си процедура. Съпругата му е притежател и на трите места. (Всеки има разнообразни сътрудници, сподели той.)

Той назова обвинителния акт „ подправен “ и сподели, че е „ 100% убеден “, че ще бъде приет за почтен.

„ В някои случаи точка, ще приказвам за какво считам, че в действителност бях упрекнат и защо в действителност става дума, само че за жалост през днешния ден не е този ден “, сподели той.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР