Хората ги е страх, защото още в началото ги уплашиха

...
Хората ги е страх, защото още в началото ги уплашиха
Коментари Харесай

Райчев: Боледуваме от страх в страха, дискусията за ваксините трябва да се прекрати веднага |

Хората ги е боязън, тъй като още първоначално ги уплашиха с тези трупове, по през целия ден ни биеха инжекции със боязън. Толкова се изплaшиха, че се уплашиха и от имунизациите. Какво, българинът е елементарен и не знае, че имунизациите са положителни? Не, това е свръхстрах, това е побъркване и болест - боязън в страха.

Това заяви социологът Андрей Райчев пред Нова телевизия.

" Единственото лекуване против страха е имунизацията. Ваксинираният човек се усеща свободен и спокоен ", сподели той. 

Според Райчев хората в България през цялото време са се разделили на три по въпроса за ковид:

" 20% от хората считат, сходно на мен, че това е надълбоко пресилена история и непотребна суматоха. Има противоположни 20%, които считат, че сме в апокалипсис. 50% нито са такива, нито такива и се лашкат. "

По думите му дискусията за имунизациите би трябвало незабавно да се приключи и всеки ден да се дава позитивен образец с имунизирани хора, които са прекарали по-леко заболяването: 

" България е свободна страна, никой не би трябвало да протяга ръка на свободата на хората, които не желаят ваксини и принудително никой не би трябвало да се имунизира. Не сме фашисти нали ", попита риторично социологът. 

Райчев изрече тезата, че всеки " масовиден развой се корумпира ":

" Този развой тече към този момент година и половина. Това са надписвания на кревати, надписвания на заболели, с цел да се вземат повече пари. Базата на тези данни е значима - а тя се образува по инцидентен и ненапълно подкупен метод. 1/10 от тези, които настояват, че са имунизирани, не са. И може би точно тях виждаме в болничното заведение. "

Той счита, че най-важният индикатор, който би трябвало да се гледа и не предстои на имитация, е общият брой на умрелите в света: 

" Ако броят на умрелите изобщо в света пораства по време на тази пандемия, значи в действителност има нещо ужасно - само че не пораства. Практически колкото хора са умрели преди година в света, толкоз са умрели и тази година, и по-миналата отново. Наистина, доста е неприятно, изключително за хора на моята възраст - за тях е рисково, само че дума не може да става за злополучие от голям темперамент. "

Андрей Райчев мисли, че множеството хора не са толкова застрашени, колкото се опасяват. Т ой очаква, че е допустимо изборната интензивност на изборите да е по-ниска, тъй като хората ги е боязън да излизат от у дома

" Ако продължим с нервността, може да излязат по-малко хора и това ще изкриви резултата. По-скоро е евентуално да го изкриви в интерес на така наречен " партии на статуквото ". И то не за друго, а тъй като те имат по-твърди и политически дейни ядра. "

Социологът съобщи, че Европа е възприела доста китайски политики в опит да се оправи с пандемията: 

" В Китай просто никой не те пита нищо, вкарва се всичко наложително и в действителност - борят вируса доста по-добре от нас, обаче няма независимост. Ние сме европейци - не може да има наложително - свободен избор на индивида. Това е кардинално неразгадаем въпрос - кое е по-важно свободата или живота? "

Андрей Райчев сподели още, че този въпрос няма вярно решение, защото е фундаментален, цивилизационен и абстрактен въпрос.

" Нацията би трябвало да чува по през целия ден едно и също - имунизирането дава действителен късмет - да се разболееш с по-малка възможност и в случай че се разболееш, да го караш леко ", добави той. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР