Хората, чиято дата на раждане е на 7-ми, 16-ти и

...
Хората, чиято дата на раждане е на 7-ми, 16-ти и
Коментари Харесай

Хората, родени на тези три дати имат мъдра душа! Силна интуиция и ангел-пазител се грижат за тях!

Хората, чиято дата на раждане е на 7-ми, 16-ти и 25-ти, имат число на Душата 7. Тези души са под въздействието на Кету, сходно на Раху, като това не е небесно тяло, това са Лунните възли.

Това е друга точка на секване на орбитите на Луната към Земята и Земята към Слънцето. Затова Кету се назовава сянка.

Но макар неналичието на физическо тяло, въздействието на сенките на планетите върху живота ни е мистично и ненадейно.

В нумерологията се счита, че такива хора са мъдри, имат дълбоки знания, имат мощна вътрешен глас и ангел-пазител. Те са положителни психолози, интересуват се от мистицизъм и всички типове излекуване, избират различна медицина. Добродушен, привлекателен и прелъстителен. Имате добър усет, само че не се интересувате от външния тип.

Те са изобретателни хора с богато въображение, могат да станат положителни писатели или художници, те се отличават с автентичност в творенията си. Те могат да печелят пари по разнообразни способи. Целият ми живот се пробват да научат нещо и да го предадат на другите. Те са общителни, само че самотата им е по-хубава. Достатъчно неподвижен. Обича свободата, пази правото на персонално пространство. Преживяване на обич към природата, красиви места.

Те обичат да спорят, имат своя лична логичност, философия и светоглед. Склонни към пресилване. Благороден, общителен, прочувствен. Дисциплиниран, проведен и кардинален. Такива хора са великодушни към своите близки, само че икономични и спестовни за себе си.

Те трансформират старите неща, поправят, преработват и намират нещо за всеки. Изхвърлянето на нещата е последно. В отрицателна демонстрация те не са самоуверени, прекомерно чувствителни и неспокойни. Често нещастни в фамилните връзки. Трудно признават личните си неточности и дефекти.

Препоръчително е хората с Душа номер 7 да развият не обвързаност към материалния свят, да одобряват всичко, което им се случва, да бъдат откровени, скромни, да заобикалят опиянението и да почитат сътрудниците си.

Благоприятните години на живот са 21, 28, 35, 42 и 49, както и 7, 16, 25, 34, 43, 52, 61 и 70;

Слабите интервали са януари и февруари;

Благоприятни дати са 7, 16, 25, както и 1, 2, 4, 10, 11, 19, 20, 22, 28, 29 и 31;

Благоприятни дни са неделя, понеделник и сряда;

Цвят – сив, опушен;

Камъни – котешко око, тигрово око.

Хората с число на душата 7 би трябвало да се стремят да развият в себе си позитивните качества, свързани с Кету, да се стремят към най-хубавите си проявления, да живеят в естетика с тази планета.

Ако вие или околните ви са родени на някоя от тези дати, споделете наблюденията в мненията.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР