Хора в затруднено положение понякога прибягват до събиране на средства

...
Хора в затруднено положение понякога прибягват до събиране на средства
Коментари Харесай

Пловдивчанин изобличи мним инвалид СНИМКИ

Хора в затруднено състояние от време на време прибягват до събиране на средства с милостиня, само че за жалост се намират и мнозина, които злоупотребяват с човешката доброта. За сходна обстановка загатва пловдивчанин, който споделя любопитно, само че и тъжно видео в обществените мрежи.

На фрагментите се вижда мъж, който тъжно върви по тротоар из града под тепетата. Празният ръкав на ризата му оставя усещане, че един от крайниците му липсва. Това обаче напълно не се оказва по този начин, а това разкрива намесата на пловдичанина.

Той върви след мнимия " неработоспособен " и го пипа по ръкава - а там, изненада, има и ръка, който ловко е прикрита към тялото.

Описанието на късата преживелица от пловдивските улици оставя усещане, че въпросният се е опитал да събира дарения.

" Балъците работим! А " инвалидите " пари вършат ", написа пловдивчанинът, споделил видеото в обществените мрежи.

Вижте фрагментите и сами



Припомняме, че схемата с " изчезнал " крак се употребява от някои хора, с цел да се показват за инвалиди и да просят средства. Често те съумяват да припечелят по някой лев, експлоатирайки човешката доброта, само че има и случаи, в които измамата бива разкрита на момента.

Вече сме ви разказвали за сходни случки от други градове на страната. През предходната година голяма известност доби историята с Динко Вълен от Ямбол, който изобличи привиден неработоспособен, употребявайки за това и мощ.

 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР