Хора, оставени на 150 лв. пенсия няма как да дойдат

...
Хора, оставени на 150 лв. пенсия няма как да дойдат
Коментари Харесай

Марешки: Цацаров да каже Бойко, Роско и Цецо дали са „шайка”

Хора, оставени на 150 лева пенсия няма по какъв начин да дойдат и да стачкуват. Тези хора са обезверени. През всички години са лъгани доста. Такава е била и главната цел на политическата класа. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки по БТВ.
В дребните общини има такова мародерстване да се гласоподава под строй... брутално е. Много е тежко. Гледам какво приказват хората и те най-добре усещат „ стабилността” по техните джобове. Всички са небогати, децата мъчно могат да вървят на учебно заведение. Протестът беше на президентските избори. 300 000 купени цигански гласове имаше на парламентарните избори. Да не ми изясняват ръководещите, че някой ги обича доста.

Запознах се неотдавна с книгата „ Шайката” на Антон Тодоров. Заради нея през днешния ден сезираме основния прокурор. В момента има боязън в медиите. В книгата са упоменати тези престъпници-Бойко, Росен, Цецо и Лиляна. В книгата се споделя, че те ни повлякоха към дъното. В текста написа: Работеха и живееха като шайка-рекет, доноси, контрабанда. Искаме основният прокурор да каже дали това е истина или Антон Тодоров е фалшифицирал документи и е нарушител. Проблемът е, че в случай че някой открадне една кокошка, го арестуват. Бойко да каже кой изяде суджука.

Казах в Народното събрание през днешния ден, че не съм женен за този пост. Готов съм да напусна. Нека, обаче двете ръководещи партии да изпълнят по едно тяхно предизборно заричане и аз ще напусна зам.-председателското място. Да гласоподават държавна компания за битка с картелите или 500 лева пенсия. Аптечният бизнес ми тежи, стана прекомерно огромен. Трудно се управлява. Петролният бизнес ще го уголемявам. Ако продавам бизнес, ще е аптечният. През последния месец имаме над 10 % растеж. Имах напън да се освободя от петролния бизнес. Държавата се ръководи от трите свине, трите идиота и трите простака. Народът няма да разреши до безконечност да бъде ограбван.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР