Honor вече има сгъваем като книга смартфон Magic V2 (на

...
Honor вече има сгъваем като книга смартфон Magic V2 (на
Коментари Харесай

Honor подготвя сгъваем флип смартфон


Honor към този момент има сгъваем като книга смарт телефон Magic V2 (на снимката), само че в този момент приготвя за пазара флип смарт телефон с отвесно прегъване (снимка: Honor)

Производителят на смарт телефони Honor възнамерява да пусне на пазара отвесно сгъваем (флип ) модел, който ще е и първият за марката в този продуктов сегмент, стана ясно от изявление на г лавния управител на компанията Джордж Джао за CNBC.

Мисията на новия сгъваем смарт телефон, чието име още не е оповестено, е да конкурира устройствата на Samsung и Motorola в тази пазарна ниша. Honor желае да разшири наличието си в сегмента на премиум смарт телефоните с повече модели, с цел да се опълчи сполучливо на водачите Samsung и Apple.
още по темата
По думите на Джордж Джао, създаването на флип телефона е навлязла във финалната си фаза. Компанията има вяра в бъдещето на този сегмент и чака продажбите отвън Китай да нахвърлят вътрешните за страната в границите на 3 до 5 години.

Новият флип модел на Honor ще предложи функционалност на сгъваем екран на по-достъпна цена от към този момент наличния на пазара модел Magic V2, чийто екран се сгъва сходно на книга и е доста по-голям като диагонал.

Пазарните трендове сочат солидно бъдеще за този вид устройства, тъй като от една страна продажбите на модели с цена над 600 $ са нарастнали през 2023 година,  а от друга се чака годишният растеж на сгъваемите устройства да доближи 40% – до 22 милиона броя през 2024 година, съгласно Counterpoint Research.

На MWC 2024 в Барселона Honor сподели още работещи AI функционалности като различаване на придвижването на очите и чатбот, употребяващ Llama 2 AI модел на Meta, в новия флагман Magic6 Pro.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР