Хонконг пусна промоционалната кампания Hello Hong Kong, в рамките на

...
Хонконг пусна промоционалната кампания Hello Hong Kong, в рамките на
Коментари Харесай

Един от най-богатите региони в света раздава 500 000 самолетни билети, за да пътувате до там

Хонконг пусна промоционалната акция " Hello Hong Kong ", в границите на която ще подари 500 000 самолетни билета през идващите шест месеца. Кампанията на Хонконг, която е ориентираната към целия свят, ще " задвижи " отварянето на града за интернационалните пасажери, съгласно Хонконгския съвет по туризъм, написа CNBC.

Билетите ще се раздават посредством три хонконгски превозвача — Cathay Pacific, HK Express и Hong Kong Airlines. Кампанията е финансирана помощния пакет от 2 милиарда хонконгски $ (255 милиона долара), който държавното управление предложи на самолетните компании през 2020 година, по време на разгара на пандемията.

Как се разпределят билетите

Раздаването на билети ще бъде поетапно: ще стартира с пазарите в Югоизточна Азия, континентален Китай и Северна Азия, и по-късно на други елементи от света. Около 80 000 билета са непокътнати за жителите на Хонконг, които управляващите имат намерение да раздадат през лятото.

Надяваме се, че тези, които са получили билетите, ще доведат другари или фамилията си с тях, разяснява Фред Лам, основен изпълнителен шеф на летищните управляващи в Хонконг.

" Смятаме, че 500 000-те самолетни билета, ще доведат над 1,5 милиона идващи туристи ", добави Лам. Това е към 10% от общия брой гости, предстоящи през интервала на акцията.

Как ще се раздават тези безвъзмездни билети?

Това може да случва посредством лотария, разпределяне на правилото " първи пристигнал, първи обслужен ", предложение на безвъзмездни билети " купи и завоюва " или посредством присъединяване в игри ", разяснява Лам.

Носенето на маски в Хонконг към момента е наложително в градския превоз, както и на закрити и открити публични места.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР