Honda разпространи нова информация, както и нови изображения на изцяло

...
Honda разпространи нова информация, както и нови изображения на изцяло
Коментари Харесай

Електрическата Honda Prologue се ражда във виртуалното пространство

Honda популяризира нова информация, както и нови изображения на напълно новия 100% електрически SUV модел Prologue, който компанията възнамерява да стартира на пазара през 2024 година.

От Honda споделят, че Prologue е първата кола на марката, която е създадена главно благодарение на високотехнологични решения и технологии за виртуална действителност.

"Създаването на дизайна на първата всеобща електрическа кола на Honda ни даде повече независимост спрямо автомобил с мотор с вътрешно горене и ние може да развием въображението си, изключително във връзка с стилистиката ", разяснява Санг-Хюк Ан, част от дизайн екипа на Honda. "Ние си представихме с издължено междуосие, дребни надвеси и многоцелеви гуми за основаването на спортни пропорции и мощна стойка ".

"В положение сме да забележим Prologue в цифрови среди, които доста наподобяват същинския свят ", споделя Марко Тан, дизайнер (VR и CG) на Honda Design. "Със симулациите и оценката на цветове, материали и даже осветяване във виртуална 3D среда, ние успяхме да разучим благоприятни условия, които придвижиха стилистиката на по-високо равнище ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР