HONDA разкри нова информация за бъдещето на семейството си системи

...
HONDA разкри нова информация за бъдещето на семейството си системи
Коментари Харесай

HONDA обещава още по-висока сигурност на борда на своите автомобили

HONDA разкри нова информация за бъдещето на фамилията си системи за повишение на сигурността на пътя обединени под обозначението .

От марката споделят, че функционалностите на новата еволюция и на идната стъпка- , ще бъдат в допълнение разширени, като ще бъдат добавени нови софтуерни решения за в допълнение понижаване на натоварването на лидера посредством разкриване на необикновени условия, зараждащи за лидера и заобикалящата го среда, и понижаване на риска от конфликти. Новите функционалности ще бъдат въведени поредно в международен мащаб от 2024 година



Една от главните новости, които могат да чакат клиентите на Honda, е обвързвана с въвеждането на нова високотехнологична система за придвижване в една лента без да е належащо лидерът да дава отговор непосредствено за ръководството на колата. В този случай, бордовата система (Advance In Lane Driving with Hands-off Function) поема ръководството на придвижването, работата с педала на газта и спирачката, като е в положение е независимо и при подобаващи условия да предприеме и осъществя маневра по промяна на пътните ленти.



Driver Emergency Support дава обещание спомагателна сигурност на пътя, като е в положение да записва поведенчески модел във лидера, включително и некомпетентност за ръководство. В този случай системата автоматизирано може да понижи скоростта на придвижване и да прекрати придвижването на автомобила изцяло.



Следващата стъпка в еволюцията на Honda SENSING ще бъде върховата версия Honda SENSING Elite, главен фактор за действието на която е непрестанно усъвършенстващ се изкуствен интелект.

За постигането на концепцията си за понижаване на смъртните случаи, в които вземат участие коли и мотоциклети на марката, на половина до 2030 година, от HONDA си слагат следната цел- да оборудват всички свои нови модели в световен мащаб със системата Honda SENSING (в това число еволюциите 360 и Elite) с функционалност за различаване на мотоциклетисти до 2030 година, а на главните си пазари, всички нейни коли да разполагат с Honda SENSING 360 до същата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР