Honda обяви, че за първи път в историята си, компания

...
Honda обяви, че за първи път в историята си, компания
Коментари Харесай

HONDA с четири награди от Red Dot Design

Honda разгласи, че за първи път в историята си, компания е получила самопризнание Red Dot Design Awards за дизайна на своите артикули от всички категории, в които участва на пазара.

Новите оценки Red Dot Design Awards за артикули на HONDA включват самопризнание за напълно новото HR-V e:HEV- за качество на дизайна и иновация, за двуколесните NT1100 и ADV350- за дизайн, и за генератора EU32i, който е част от портфолиото на Honda Power Products.

Това е следващ триумф за Honda в влиятелния конкурс, откакто през предходната година самопризнание за качествата си в категорията Продуктов дизайн получиха Jazz e:HEV, Jazz Crosstar e:HEV и Forza 750, напълно електрическата Honda e сграбчи оценката Най-доброто от най-хубавото през миналата година, а CBR1000RR-R Fireblade SP се трансформира в първото мотоциклетно предложение на марката с приз Red Dot.

"За нас е удоволствието да получим премия Red Dot Product Design Award във всички продуктови гами на Honda, Motorcycle, Automobile и Power Products за първи път ", разяснява Тошинобу Минами, действен шеф на подразделението Дизайн на Honda R&D.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР