Honda Motor обяви, че компанията ще постави началото на продажбите

...
Honda Motor обяви, че компанията ще постави началото на продажбите
Коментари Харесай

Honda стартира продажбите на новото си SUV ZR-V през април в Япония

Honda Motor разгласи, че компанията ще сложи началото на продажбите на напълно новото си SUV пазарно предложение ZR-V през април на територията на Япония. През май тази година, европейското поделение на марката анонсира, че ще стане част и от нейното портфолио, като ще бъде позициониран сред HR-V и CR-V, и ще сложи началото на нов стадий в електрифицираното бъдеще на марката в Европа.

Към момента от Honda разясняват параметрите единствено на японската версия на ZR-V, като показват, че моделът ще бъде оборудван с хибридна e:HEV задвижваща система, позната от новото потомство на емблемата .

От Honda споделят, че ZR-V е създаден с концепцията да бъде автомобил, който комбинира деловитост, надежност- въз основата на набор съвременни системи за повишение на дейната и сигурност, характерен дизайн със мощно наличие на пътя и не на последно място с удобно пътно държание.



Като част от оборудването, на което ще могат да разчитат бъдещите притежатели на ZR-V, от Honda показват системата за отбягване на удар с транспортно средство, велосипедист или пешеходец, автоматизирано задействане на спирачната система, система за задържане на автомобила в пътното платно, система за различаване на пътните знаци, паркинг датчици, адаптивен круз надзор и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР