Хонда изтегля от пазара в САЩ и Канада 500 000

...
Хонда изтегля от пазара в САЩ и Канада 500 000
Коментари Харесай

Хонда изтегля 500 000 автомобила от САЩ и Канада заради риск с предпазните колани

" Хонда " изтегля от пазара в Съединени американски щати и Канада 500 000 транспортни средства, с цел да бъде отхвърлен проблем с защитните им колани, съобщи Асошиейтед прес.

Изтеглянето обгръща някои от най-продаваните модели на японския производител, в това число СиАр-Ви (CR-V), създадени в интервала 2017-2020 година, " Акорд " (Accord) - модели от 2018 и 2029 година " Одисей " (Odyssey), от 2020 година и " Инсайт " (Insight), от 2019 година

" Хонда " изтегля и кросоувърите " Акура Ар Ди Екс " (Acura RDX), създадени през 2019 и 2020 година

Превозните средства се изтeглят от пазара, защото защитните колани на предните им седалки е допустимо да не се закопчават вярно, се споделя в документи, които са предоставени на американските управляващи от " Хонда " и са оповестени през днешния ден от тях, отбелязва АП.

Качеството на повърхностното покритие на каналите за ключалките на защитните колани може да се утежни с течение на времето. Поради това бутоните за откопчаването им може да се свият при по-ниски температури. Това може да попречи на закопчаването на коланите, което усилва риска за водача на транспортното средство и за пасажерите при възможна злополука.

" Хонда " разгласи, че не се оповестява за потърпевши заради казуса с защитните колани.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР