Honda използва международното изложение в Детройт, за да демонстрира прототипната версия на

...
Honda използва международното изложение в
Детройт, за да демонстрира прототипната
версия на
Коментари Харесай

Новата Honda Insight идва тази година

Honda употребява интернационалното ревю в Детройт, с цел да показва прототипната версия на напълно новото потомство на легендарния си модел Insight. Новата генерация на автомобила ще бъде лансирана на пазара по-късно през тази година, като ще се създава в завода на марката в Грийнсбърг, Индиана, Съединени американски щати, където ще се сглобява дружно със Civic и CR-V.

Новата Honda Insight ще бъде петото електрифицирано предложение на марката за последната една година, като ще се присъедини към фамилията Clarity с неговите три съществени версии- атомна, електрическа и plug-in хибридна, и изцяло новия Accord Hybrid, който ще бъде разполагаем в Северна Америка при започване на тази година.

Новата Honda Insight ще бъде позиционирана над актулната версия на Civic и ще предложи на потребителите изчистен и моден дизайн, просторен петместен интериор и върхова горивна изгодност, като според първоначалните упования на марката, автомобилът ще бъде в положение да измине 100 километра с към 5.6 литра гориво. За задачата ще се разчита на третото поколение двумоторна хибридна задвижваща система на Honda, в която са включени 1.5 литров мотор с вътрешно горене, мощен електромотор и литиево-йонна батерия.

От Honda разясняват, че в по-голямата част от времето, новият Insight ще оперира в изцяло електрически режим, като ще получава част от нужната сила в резултат на работа на ДВГ-то си, което ще работи като генератор.

В оборудването на новата Honda Insight ще бъдат включени редица системи за активна безопасност, включително LaneWatch и обезопасителният пакет Honda Sensing за избягване на удари при придвижване с ниски скорости.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР