Honda е навсякъде – по въздух, суша и вода, дори в

...
Honda е навсякъде – по въздух, суша и вода,
дори в
Коментари Харесай

БУЛТРАКО МОТОРС СТАНА ОТОРИЗИРАН ДИЛЪР НА HONDA POWER PRODUCTS

Honda е на всички места – по въздух, суша и вода, дори в косенето на тревата…

Прекрасно лятно утро, отпивате глътка ароматно кафе, до момента в който наглеждате косачката си робот, която се грижи за прекрасната ливада пред вашия дом… После я изключвате от телефона си чрез специално приложение и сядате зад волана на вашия хибриден CR-V и потегляте към офиса си. Вечерта се наслаждавате на перфектно завършените си шубраци и блажено отпивате от обичаното си пиво, предвкусвайки прелестния дълъг уикенд. Имате желание да отскочите до морето и ще се разноските до скришен залив с помощта на RIB лодка с извънбордови мотор. Дори дивата пустота не ви плаши – разполагате и със личен генератор. Така животът ви минава напълно под знака на Honda.

Имаме добра вест – с изключение на на автомобилите и мотоциклетите Honda, Бултрако Моторс стана оторизиран дилър и на прелестните артикули от подразделението Power Products на японската марка, представлявано от компанията „ Премиум Мотор “ ООД в България.

Знаете ли, че Honda е най-големият производител на мотори в света? Познатата емблема носят изключителни продукти, чиято цел е да подобряват живота на хората във всекидневието им. Акумулаторни машини, водни помпи, генератори, духалки (за разчистване на листа), извънбордови мотори, косачки, мотокултиватори, снегорини, трактор косачки, храсторези … в случай че включим в това число и бизнес-самолета Honda Jet, ще забележим, че марката владее пространството по въздух, суша и вода. Не инцидентно Тошихире Мибе, новият президент на компанията, при встъпването си в служба изрази надежда, че един ден ще чуе хората да казват: „ Благодарен съм, че Honda съществува “.

Ще откриете прелестните артикули, предлагани под марките Honda Power Products и Honda Marine в най-близкия шоурум на марката или на електронния магазин на Бултрако Моторс.

Miimo – Косачката робот
Като един от международните водачи в технологията за косене и напредналата роботика, не е ли разумно първият комерсиален робот на Honda да бъде косачка? Miimo се вмества във вашия живот, за да можете да се концентрирайте повече върху важните неща. Косачката робот е с автоматично презареждане и надеждни ножове за по-дълга употреба. В допълнение тя орязва отпадъка от градината и усъвършенства положението на тревата, като рециклира изрезките обратно в земята.

Генераторите
Генераторите Honda са надеждни и работят при всевъзможни условия. Всички техни детайли, в това число и легендарните двигатели, са конструирани да бъдат здрави и надеждни. Характеризират се с нисък разход на гориво, чудесно качество на доставяното електричество и ниски нива на звук и нездравословни излъчвания. Като всеки продукт на Honda.

Извънбордовите мотори
Ултралеките и ергономични извънбордови двигатели Honda трансформират плаването в квинтесенция на удоволствието. Конструирани са съгласно най-новите технологии, което подсигурява максимална мощност при минимални маси, размери, разход на гориво и нездравословни излъчвания. Всеки двигател Honda минава през 4-етапен процес за отбрана при тежки условия, като ултравиолетови лъчи и продължен престой в солени води. Първо основата от алуминиева сплав се запечатва с двоен слой анодно покритие, следва епоксиден грунд, акрилна аква сива багра и най-после – акрилен лак.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР