Honda Civic Type R е спечели престижен приз в британския

...
Honda Civic Type R е спечели престижен приз в британския
Коментари Харесай

HONDA CIVIC TYPE R E „PERFORMANCE CAR“ НА ГОДИНАТА В ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО

Honda Civic Type R е завоюва влиятелен приз в английския конкурс „ Автомобил на годината “ в категория „ мощни коли “. Уважаваното жури похвали продуктивността и цената на горещия хечбек спрямо съперниците.

Тази премия се причислява към признанието от TopGear, News UK и Auto Express и по този начин Honda Civic Type R за следващ път удостовери своето владичество в автомобилния.

Известен със своята изключителна динамичност на шофиране и несравнимо показване за цената си, Civic Type R се трансформира в първенец в яростна конкурентна област. Прочут със своето вълнуващо преживяване при шофиране, Honda Civic Type R пленява запалянковците с изключителното си ръководство, точно инженерство и авангардни технологии. Civic Type R слага нов стандарт за серийно създавани коли през днешния ден.

„ За нас е вълнуващо и голяма чест да получим това самопризнание от състезанието „ Кола на годината в Обединеното кралство “, сподели Ребека Адамсън, началник на отдел „ Автомобили “ в Honda UK. „ Honda Civic Type R е въплъщение на върха на инженеринговата продуктивност в Honda Automobiles, съчетавайки вълнуващо преживяване при ежедневно шофиране. “

Оценени от група от уважавани автомобилни публицисти, премиите „ Кола на годината в Обединеното кралство “ признават високи достижения в разнообразни автомобилни категории, поставяйки пример за изключителна продуктивност, нововъведения и качество в промишлеността.

Том Шарп, член на журито на UKCotY, сподели: „ Най-мощният Civic Type R е и най-бързият, само че не за сметка на заниманието и управляемостта. Отличната скоростна кутия е безспорна наслада, а управляемостта на двулитровия мотор с турбокомпресор пристрастява. Каква кола! “

Докато Марк Никъл, различен член на журито от UKCotY, заключи Civic Type R на Honda като: „ Една от най-откровено занимателните коли, правени в миналото. Нещо, което кара всяко шофиране да се усеща като събитие – и всеки водач се усеща като експерт. “

Сега Civic Type R ще се изправи против спечелилите в останалите шест категории на тазгодишните награди, с цел да се дефинира абсолютният автомобил на Обединеното кралство за 2024 година Това ще се случи в петък, 8 март.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР