ХомеостазаⓇ е проект, създаден и работещ в помощ на хората,

...
ХомеостазаⓇ е проект, създаден и работещ в помощ на хората,
Коментари Харесай

Уникални продукти на ХомеостазаⓇ от дребни диви риби и камили

ХомеостазаⓇ е план, основан и работещ в помощ на хората, които не са здравни експерти, с цел да ги осведоми по тематики, отнасящи се до способи и средства за предварителна защита и лекуване на разнообразни болести.

На уеб страницата ХомеостазаⓇ се намират публикации, съдържащи грижливо тествани обстоятелства и в синхрон с най-новите изследвания.ХомеостазаⓇ предлага на своите клиенти следните тествани и висококачествени хранителни добавки:
⦁    Норвежко рибено масло - сироп и капсули. Норвежко рибено масло е артикул на норвежката компания Norwegian fish oilⓇ. Норвежко рибено масло се добива от телата на дребни диви риби, стоящи при започване на хранителната верига. Тази суровина е допустимо най-чиста и продуктът е безвреден. Норвежко Рибено Масло е единственото рибено масло, с което са направени няколко клинични изследвания при деца. Това прави продукта потвърдено ефикасен.
⦁    Витакамел камилско мляко на прахуляк в капсули. Витакамел е артикул на Camel Dairy Farm Smits – единствената млекопреработвателна плантация за камили в Европа, намираща се в Холандия. Камилското мляко има неповторими свойства и се употребява като имуностимулатор, артикул за предотвратяване и лекуване на диарии, за възстановяване на гликемичното положение при диабет, като сурогат на кравето мляко за алергични хора или хора с нетърпимост към лактоза и други Витакамел е отличен артикул за хората, страдащи от тиреоидит на Хашимото.

Повече за плана и продуктите на ХомеостазаⓇ можете да научите на уеб страницата на Хомеостаза: https://homeostaza.bg/, на тел. 0887931515 или на място на ул. „ Хан Пресиян ” №15 в София.
Продуктите ще се оферират и по време на новото ни събитие Списание Осем НА ЖИВО.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР