Холограма на кралица Мария е новата атракция, която ще предлага

...
Холограма на кралица Мария е новата атракция, която ще предлага
Коментари Харесай

Холограма на кралица Мария ще посреща туристите в „Тихото гнездо“

Холограма на кралица Мария е новата атракция, която ще предлага Двореца в Балчик от началото на 2018 година 3D обликът на румънската владетелка ще посреща туристите във вила „Тихото гнездо“ и на български и британски език ще ги поздравява „Добре пристигнали в кралския ми дворец“.

Оригиналният план коства 10 000 лева Той бил умислен преди 4 година, като за реализацията му са били прегледани над 1000 фотоси на кралицата. Накрая изборът паднал на фотос, на който Мария е на 21 година, а придвижванията пресъздала дъщерята на Хилда Казасян.

 maria Атракцията е проектирана в затворена от години зала в ориенталски жанр. „Надяваме се тя да провокира интереса на гостите“, сподели шефът на Двореца Жени Михайлова. Над 261 000 туристи от 32 страни са разгледали културния институт тази година, което бележи 2% растеж по отношение на 2016 година, регистрира тя.

Близо 50% от посетителите са били румънци, следвани от българи, руснаци и поляци, а за първи път в топ 10 са попаднали и французите. 67 двойки, половината от които българи, са избрали Двореца като фон за сватбените си церемонии.

Вече има подадени 36 поръчки за бракосъчетания следващата година и една – за 2019 година, обясниха от управлението на Двореца. Заради богатата културна стратегия с над 10% са се нараснали и приходите, които за годината са 1,8 млн. лева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР