Холивудският секссимвол Брад Пит вече освен рекламно лице, е и

...
Холивудският секссимвол Брад Пит вече освен рекламно лице, е и
Коментари Харесай

Брад Пит стана дизайнер на италианската модна къща Brioni - slava.bg

Холивудският секссимвол Брад Пит към този момент с изключение на рекламно лице, е и дизайнер за италианския фешън бранд "Brioni ", заяви английското издание на сп. "GQ ".

Колекцията по дизайн на суперзвездата е лимитирана и включва няколко модела, каквито самият Пит избира да носи. Изданието напомня, че някогашният брачен партньор на Анджелина Джоли стана лице на сбирката пролет/лято 2020 на римския бранд "Brioni " и се появи ослепително грациозен на аления килим на церемонията за премиите "Златен глобус " предходната година във вълнен смокинг на италианските дизайнери. Колекцията "BP Signature " включва костюм, спортно яке от кашмир, късо яке без подплата, кашмирен пуловер с поло яка, памучна бяла риза, смокинг от кадифе и вълнен панталон, предава Българска телеграфна агенция. Последните три дрехи в действителност са копие на моделите, с които екранният Ахил се появи на церемонията за премиите "Оскар " предходната година.

"Беше голямо наслаждение да работя с Пит за основаване на сбирката "BP Signature ", сподели креативният шеф на стилната къща - Норберт Щумпфл. "Създадохме нещо комфортно, леко и гъвкаво, без да жертваме стила и изискаността. Красотата на сбирката е в нейната еластичност, като се оставя пространство на мъжа Бриони самичък да избере по какъв начин да носи моделите ". Всеки от моделите носи подписа на Пит с изключение на непокътнатия знак на "Бриони ".
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР