Холивудският любимец Джони Деп и колегите му Алис Купър и

...
Холивудският любимец Джони Деп и колегите му Алис Купър и
Коментари Харесай

Джони Деп няма да дойде през септември - slava.bg

Холивудският любим Джони Деп и сътрудниците му Алис Купър и Джо Пери няма да дойдат в България през септември.

Рок съставът The Hollywood Vampires, който трябваше да забие на родна земя на 11 септември в столичната зала „ Арена Армеец “, анулира европейското си турне. „ Заради пандемията от Covid-19, нашето идно европейско турне е отсрочено “, написаха на формалната си страница музикантите и обясниха, че напълно скоро ще пуснат спомагателна информация за хората, които са си закупили към този момент билети и за новите дати, на които ще дойдат на Стария континент.

„ Изключително сме разочаровани, само че ще се забележим още веднъж, когато ще бъде безопастно да вършим рок “, приключва известието им.

Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери основават Hollywood Vampires през 2015 г в памет на рокзвездите, умряли през 70-те. Групата е кръстена на именития клуб Тhe Hollywood Vampires, основан от Алис Купър, когато зависимостта му към алкохола е в своя разцвет. Идеята на клуба била да се разбере кой държи най-вече на пиянство.

Печелел този, който не припаднел. Клубът е бил посещават от редица звезди като Джон Ленън, Ринго Стар, Кийт Муун от The Who, Мики Доленц от The Monkees и други

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР