Холивудският ас Уил Смит няма да застане пред камерата на

...
Холивудският ас Уил Смит няма да застане пред камерата на
Коментари Харесай

Уил Смит аут от Отряд самоубийци 2

Холивудският ас Уил Смит няма да застане пред камерата на сценариста и режисьор Джеймс Гън за продължението на комиксовия шлагер „ Отряд самоубийци “. След като през 2016 година изигра ролята на Флойд Лоутън (Дедшот) в истинското заглавие, класирано от сп. Rolling Stone преди всичко в листата му с най-лоши филми за годината, 50-годишната звезда ще се раздели с франчайза.

Като съществена причина за разделянето на Смит с „ Отряд самоубийци “ е посочен натовареният график на артиста. Според осведомени, представени от The Hollywood Reporter, договорните му връзки с Warner Bros. в никакъв случай не са предполагали включването му в вероятно продължение.

Уил Смит е и първото име, което дефинитивно се разделя с „ Отряд самоубийци 2 “. Към момента към момента не е ясно кои артисти ще се завърнат и кои не за заглавието. Според слуховете, Марго Роби (Харли Куин) също ще пропусне втория филм от поредицата, чиято премиера е заложена за 6 август 2021 година

Припомняме, че до това Джеймс Гън да застане отпред на продукцията се стигна, откакто кинодеецът бе уволнен от „ Дисни “ и идния филм „ Пазители на галактиката 3 “ след неуместни смешки, които е разгласил през 2009 година в обществените мрежи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР