Холивудският ас Шон Пен има повод за наздравица. Звездата от

...
Холивудският ас Шон Пен има повод за наздравица. Звездата от
Коментари Харесай

Шон Пен се венча за 28-годишна на тайна церемония - slava.bg

Холивудският ас Шон Пен има мотив за наздравица. Звездата от „ Милк “ сподели заветното „ да “ на приятелката си – 28-годишната модел и актриса Лейла Джордж. С хубавицата Пен е дружно от 2016 година насам, а ръката й е изискал с блестящ сапфирен пръстен, който си подхожда с неговата златна халка.

На сантименталната гала са участвали единствено най-близки другари и родственици на двойката. Първа за сватбата проговори Ирена Медавой, брачна половинка на продуцента Майк Медавой.

"Така щастливи сме, че Лейла Джордж и Шон Пен се ожениха. Обичаме ви. Благодарим, че сме като семейство, ти си като наследник на Майк, на седмото небе сме, че откри своята сродна душа и същински сътрудник ", написа екзалтираната Ирена в обществените мрежи. Поздравления двойката получи още и от положителния другар на Пен - Джош Бролин. „ Честита женитба, влюбени гълъбчета! Приветстваме този хубав брак на Шон и Лейла “, означи артистът.

Самите младоженци към момента не са коментирали разходката си до олтара. Двамата и до момента ревниво пазеха взаимния си живот надалеч от любопитните светлини на прожекторите. Мълчание по тематиката пази и известния татко на Джордж – артистът Винсънт Д`Онофрио, който е единствено с година по-възрастен от сегашния си шурей. Самият той също заобикаля да приказва обществено за връзката на щерка си.

Това е трети брак за Пен. За първи път той подвигна женитба с Мадона през 1985 година, само че бракът им продължи едвам четири години. През 1996 година артистът се разноски до олтара и със звездата от „ Къща от карти “ Робин Райт. Заедно те имат две деца – щерка Дилън, която е с година по-голяма от Лейла, и Хопър, който е с година по-малък от нея.

След развода му с Райт през 2010 година, холивудският ас бе спряган с имена като Скарлет Йохансон, моделът Джесика Уайт и Чарлийз Терон, с която Пен има двугодишна връзка. Според спекулациите, двамата даже са стигнали до годеж, само че по този начин и не си размениха халки.

59-годишният жених е признавал през годините, че е „ сложен “ в персоналния си живот, защото осъзнава, че е „ комплициран човек за харесване от разстояние “. Въпреки това е безапелационен, че Джордж го познава по-добре от самия него. „ Това не значи, че постоянно ми харесват нейните усещания за мен “, намига още звездата.

Източник: Monitor

Снимка: FilmMagic
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР