Холивудският ас Джони Деп за първи път отговори на обвиненията

...
Холивудският ас Джони Деп за първи път отговори на обвиненията
Коментари Харесай

Джони Деп отрича да е удрял бившата

Холивудският ас Джони Деп за първи път отговори на обвиняванията на някогашната си брачна половинка - актрисата Амбър Хърд, която твърди, че той я е спуквал от пердах.

Той се опита да опровергае нейните изказвания, че е нечовечен човек в изявление за списание GQ, цитира "Монитор ".

"Как мога да ударя индивида до себе си, който обичам? Аз не съм подобен човек. Но бяха тиражирани версии, че съм същинско страшилище! Тази история се лепна за мен и от ден на ден се задълбочаваше! ", изповяда се 54-годишният артист.

Макар разводът на двойката да датира от януари 2017 година, Деп до момента пазеше безмълвие по тематиката. Той изясни, че чак в този момент дава публичност на тематиката, защото синът му постоянно бил питан от своите другари дали татко му в действителност е принудител и бие дамите.

Звездата от паметната поредност „ Карибски пирати “ даже съобщи по време на изявлението, че в Холивуд се крои същински скрит план против него. Причината – изправят го в съда по разнообразни мотиви „ за щяло и нещяло “, а на всичкото от горната страна съвсем е фалирал. Според него имало авторитетни кръгове в Меката на киното, които биха имали интерес той да напусне специалността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР