Холивудският актьор Том Круз снима сцени с полет за Мисията

...
Холивудският актьор Том Круз снима сцени с полет за Мисията
Коментари Харесай

Том Круз снима сцена в Пулия, в която каца на самолетоносач

Холивудският артист Том Круз снима подиуми с полет за " Мисията невъзможна 8 " в южния италиански район Пулия, предава Българска телеграфна агенция.

Агенцията се базира на очевидци, които са забелязали Круз да се качва на хеликоптер в Бари и да се насочва в незнайна посока.

Предполага се, че 60-годишният холивудски артист снима сцена, в която каца на самолетоносач.

Том Круз е дошъл в столицата на Пулия по-рано тази седмица. Няколко огромни черни микробуса с английски номера са видяни пред градски хотел.

 

Актьорът, който понастоящем се радва на триумфа на дълго чаканото продължение " Топ Гън: Маверик ", е и продуцент на осмия и евентуално финален филм от поредицата за приключенията на сътрудник Итън Хънт, основана на едноименния ефирен сериал на Брус Гелър.

Филмовата комисия на Пулия сподели, че няма присъединяване в фотосите, само че изрази удовлетворение, че американските продуценти още веднъж са избрали южния италиански район, което " удостоверява, че той разполага с всичко належащо за ужасно кино ".

" Мисията невъзможна 7: Пълна отплата - част втора " е продължение на първата част със същото заглавие, която би трябвало да излезе на екран тази година. Сценарист и режисьор на осмия и евентуално финален филм от поредицата е Кристофър Маккуори, който е съпродуцент дружно с Том Круз.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР