Холивудският актьор Шон Пен призова да се даде думата на

...
Холивудският актьор Шон Пен призова да се даде думата на
Коментари Харесай

Шон Пен зове за бойкот на Оскарите, ако не дадат думата на Зеленски |

Холивудският артист Шон Пен прикани да се даде думата на украинския президент Володимир Зеленски по време на церемонията на въръчването на премиите „ Оскар ” довечера.

Той заяви това в извънредно изявление пред американски медии. Такова предпочитание изяви и държавият глава на Украйна по-рано.

„ Ако академията е решила да не го пусне, в случай че водещите са решили го няма, откакто ръководството на Украйна е изложено на патрони и бомби, дружно с украинските деца, тогава считам,че всяка част от това решение ще е най-позорната в историята на Холивуд. Надявам се, че това няма да се случи. Ако стане, призовавам всеки да бойкотира „ Оскарите ”. Ако се стигне до това аз обществено ще разтопя моя „ Оскар ”, съобщи артистът.

В началото на март Шон Пен, който заснемаше документален филм за съветската инвазия, напусна пеш Украйна дружно с други бежанци на път за Полша.

61-годишният артист разгласява фотография в профила си в туитър, на която се вижда по какъв начин носи раница на гърба си и дърпа куфар на колелца, до момента в който напредва пешком по пътя около колона от коли, чийто край не се вижда.

" Аз и двама мои сътрудници изминахме няколко благи до полската граница, откакто изоставихме колата ни в профил на пътя. Почти всички коли на тази фотография транспортират единствено дами и деца - множеството без никакъв багаж, като колата е единственото им скъпо владеене ", изясни Пен за почитателите си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР