Холивудският актьор Шая Лабъф, който преди няколко месеца беше арестуван

...
Холивудският актьор Шая Лабъф, който преди няколко месеца беше арестуван
Коментари Харесай

Шая Лабъф осъден за хулиганство


Холивудският артист Шая Лабъф, който преди няколко месеца беше задържан в американския щат Джорджия за безчинство, беше наказан в четвъртък да заплати санкция и да постави публично потребен труд.

Лабъф беше задържан през юли в град Савана, където се снимаше в нов филм. Според полицията, намирайки се на улицата в алкохолно ипиянение, артистът се е държал нападателно и цинично с минувачите. Полицаите, които са пристигнали на място, помолили звездата да се успокои и да си тръгне, само че той отказал, като почнал да ругае и тях. При задържането му Лабъф се опитал да се скрие в близкия хотел, където бил задържан, а по-късно освободен под гаранция.

Действията на артиста бяха снимани от полицейски чиновници на видео и след това запис беше оповестен. Лабъф е упрекнат в хулиганско държание, поява на публично място в положение на алкохолно замайване и опозиция при арест.

В четвъртък 31-годишният артист призна пред съд в Джорджия, че е отговорен, само че единствено по последното от обвиняванията. Той беше наказан да заплати санкция от 2000 $ и 100 часа публично потребен труд. Освен това ще бъде през цялата година под наблюдението на правоприлагащите органи, ще минава от време на време на инспекция за опиати и алкохол, и ще е длъжен да посещава специфични курсове по умеене да управлява страстите си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР