Холивудският актьор и режисьор Шон Пен, който заснемаше документален филм

...
Холивудският актьор и режисьор Шон Пен, който заснемаше документален филм
Коментари Харесай

Шон Пен напусна Украйна пеш заедно с други бежанци |

Холивудският артист и режисьор Шон Пен, който заснемаше документален филм за съветската инвазия, е напуснал пеш Украйна дружно с други бежанци на път за Полша , заяви бТВ. 

61-годишният Пен разгласява фотография в профила си в туитър, на която се вижда как носи раница на гърба си и дърпа куфар на колелца, докато напредва пешком по пътя около колона от коли, чийто край не се вижда.

" Аз и двама мои сътрудници изминахме няколко благи до полската граница, след като изоставихме колата ни в профил на пътя. Почти всички коли на тази снимка превозват единствено дами и деца - множеството без никакъв багаж, като колата е единственото им скъпо владеене ", написа Пен към фотографията.

Френският артист Жерар Депардийо, който е другар на съветския президент Владимир Путин, пък прикани за преустановяване на " братоубийствената " война в Украйна и за преговори сред двете страни.

" Русия и Украйна постоянно са били приятелски страни. Аз съм срещу тази братоубийствена война. Казвам " оставете оръжията и преговаряйте ", заяви кинозвездата.

Арнолд Шварценегер също не остана безразличен към протичащото се и съобщи в обществените мрежи, че братята Владимир и Виталий Кличко са неговите герои сега.

" Виталий и Владимир Кличко, мисля за вас, другари мои. Вие бяхте моите герои на ринга, вие сте моите герои и в този момент. Мислите ми са с украинския народ. Бях помолен да дам няколко изявленията, само че имам вяра, че новините би трябвало да продължат да се фокусират върху протичащото се там - върху нещастието, която разруши сърцата ни, и върху смелостта на украинския народ, който ни въодушеви ", написа артистът и някогашен губернатор на Калифорния в туитър.

Световноизвестният публицист Стивън Кинг изрази поддръжката си към Украйна в социалните мрежи.

" Обикновено не обявявам свои фотоси, само че през днешния ден върша изключение ", написа Кинг в туитър. Посланието е към фотография, на която прочутият автор театралничи с тениска с надпис " Подкрепям Украйна ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР