Холивудският актьор Джони Деп публикува в мрежата снимка на предисловието

...
Холивудският актьор Джони Деп публикува в мрежата снимка на предисловието
Коментари Харесай

Джони Деп призовава към убийство в новогодишно поздравление

Холивудският артист Джони Деп разгласява в мрежата фотография на предисловието към книгата „ Време за твоя живот ” (1939) на Уилям Сароян като новогодишно благопожелание към своите клиенти.
За няколко часа обявата събра над един милион лайкове. В мненията почитателите признаха любовта си към Деп и се удивляваха по какъв начин някой може да не го обича.
 Нетфликс отстранява всички филми с Джони Деп Нетфликс отстранява всички филми с Джони Деп
Филми с присъединяване на холивудския артист Джони Деп към този момент няма да се демонстрират по известната стрийминг платформа Нетфликс в Америка и Авст...
Но текстът съдържа и пряк апел за ликвидиране без страдание: " Презирайте злото и безбожието, само че не и безбожниците и злодеите. Не ги съдете. Не се срамувайте от добротата и великодушието, само че в случай че в живота ви настъпи моментът, в който желаете да убивате, убивайте без да се каете. "

Вижте тази обява в Instagram.

В коментар артистът добави, че се надява, че макар пандемията, „ всеки ще може да откри причина да се усмихне и да разсмее другите и ще го прави допустимо най-често “.
Наскоро артистът загуби дело за клюка против английския таблоид " Сън ", който разгласява публикация за него като хулиган на някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Деп отхвърля изрично. След решение на съда той напусна продължението на " Фантастични животни " по искане на Warner Bros. Сега вместо него ролята на мрачния вълшебник Гринделвалд ще извърши Мадс Микелсен., РИА Новости

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР