Холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб Макълхенни се разплакаха от

...
Холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб Макълхенни се разплакаха от
Коментари Харесай

Футболна еуфория в Уелс: Рексъм се завърна в професионалния футбол

Холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб Макълхенни се разплакаха от наслада, до момента в който гледаха по какъв начин Рексъм, който дуото купи през 2020 година, доближи до британската футболна лига за първи път от 15 години насам, съобщи Агенция Франс Прес.

Към Рейнолдс и Макълхенни се причисли в ложата им на стадиона Racecourse Ground сътрудника им артист Пол Ръд, с цел да гледат успеха с 3:1 над Бореъм Ууд, която обезпечи прекосяването на уелския тим в четвъртото равнище на британската футболна пирамида.

Рексъм закупи международна известност, откогато звездата от " Дедпул " Рейнолдс и Макълхенни, прочут най-много с ролята си в комедийния сериал " Слънчева Филаделфия ", поеха контрола от тръста на последователите с първична инвестиция от 2 млн. паунда (2,5 млн. долара).

Документалната поредност " Добре пристигнали в Рексъм " е запечатала възходите и паденията на тима и неговите известни притежатели.

Бореъм Ууд заплаши да скапе празника пред 10 000 очакващи го почитатели, когато откри резултата още в първата минута посредством Лий Ндлову.

Напрежението бе понижено, когато 15 минути по-късно Елиът Лий вкара с глава, с цел да провокира първите празненства сред съсобствениците по трибуните.

Пол Мълин беше един от тези, които бяха привлечени в долните дивизии в Рексъм и някогашният юношески състезател на Евертън и Ливърпул потвърди, че си заслужава всяка стотинка в конкуренцията за промоция.

През второто полувреме Мълин вкара два брилянтни гола, с цел да усили броя на попаденията си за сезона на 45, а Рексъм отвори недостижима преднина от четири точки пред Нотс Каунти на върха на таблицата на Националната лига, като до края на сезона остава единствено един мач.

Рексъм се гордее с историята си на третия най-стар професионален футболен клуб в света, като в предишното е печелил Купата на Англия ни Купата на носителите на европейски купи.

През 2008 година обаче клубът изпадна в тежко състояние, защото заради финансови проблеми завърши 87-годишният му престой във Футболната лига.

Сега те се завръщат при условия, които и холивудски сценарист не би могъл да съпостави.

Преди да се включат във Втора лига през идващия сезон, ги чакат блестящи другарски мачове против Манчестър Юнайтед и Челси в Съединените щати, с помощта на новооткритите американски фенове на клуба.

Привържениците, които са по-близо до дома, получиха своя миг под слънцето, като влязоха на терена, с цел да честват на фона на червен пушек от факли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР