Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли финализираха бракоразводния си

...
Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли финализираха бракоразводния си
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха окончателно след 7 години съдебни спорове

Холивудските звезди Брад Пит и Анджелина Джоли завършиха бракоразводния си развой след 7 години правосъдни разногласия, заяви In Touch Weekly, базирайки се на вътрешен източник.

 

След „ мъчителни “ договаряния актьорите са решили всички въпроси между тях и са постигнали единодушие във връзка с бизнеса, недвижимите парцели и попечителството над децата. Разводът е финален, написа " Сега ".

Джоли се готвеше да се обърне към медиатор, с цел да уреди желае, обвързван с винарната Chateau Miraval в Южна Франция на стойност 28 милиона $, където двойката преди години направи сватбата си. Тя искаше 350 милиона $ обезщетение от някогашния си брачен партньор. Сега медиите нарекоха прехвърлянето на „ Шато Миравал “ на Брад Пит победа за артиста, защото той беше признал в изявление, че е безусловно влюбен в това място.

Пит твърди, че екс брачната половинка му е продала своя дял от бизнеса с винарната на стойност 164 милиона $ без негово познание на съветския олигарх и алкохолен магнат Юрий Шефлер.

 

Актьорът заведе две правосъдни каузи, с цел да спре продажбата, която той характеризира като „ скрит план, управителен от Джоли “, с цел да му нанесе щета. Джоли пък го упрекна в злопаметност и разточителство. Според актрисата той похарчил милиони за „ суетни планове “: реновирал басейна, отворил звукозаписно студио и четири пъти преустройвал стълбите във винарната.

В прочувствено писмо от есента на 2021 година до Брад Пит Джоли посочваше, че общата винарна е станала „ мястото, ознаменуващо началото на края на тяхното семейство “ и алкохолния им бизнес. Тя се надявала общият им бизнес да ги сближи още повече, само че станала свидетелка на „ голям брой недомислени дейности “ и се чувствала изолирана, защото множеството решения, свързани с винарната, Брад Пит вземал независимо без нейно единодушие. Актрисата декларира, че повече няма да взема присъединяване в този бизнес, защото „ алкохолът навредил на фамилията й “.

Анджелина Джоли и Брад Пит оповестиха раздялата си през 2016 година Тогава актрисата описа за скандал със брачна половинка си на борда на частен аероплан, когато тя и минимум две от децата им били залети с алкохол и шамаросани, а пияният Брад Пит оказал още вербално и физическо принуждение върху нея и се опитал да я души. Два дни след случая Анджелина подаде документи за бракоразвод. Двойката възпитаваше 6 деца: 21-годишния в този момент Мадокс, 19-годишния Пакс, 18-годишната Захара, 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиън.

Според In Touch Weekly Джоли ще резервира главното настойничество над трите деца под 18 години, а Пит ще има право да ги вижда. Актьорът ще заплати и 250 милиона $ на някогашната си брачна половинка, с цел да остане едноличен притежател на Miraval във Франция.

 

„ Те похарчиха толкоз доста пари за всички тези правосъдни борби, в това число битката за настойничество, че Анджи можеше да се разори. Съдебните разноски бяха астрономически. Така че беше рационално тя да понижи загубите си. Това е голяма победа за Брад “, споделя вътрешният човек в диалог с изданието.

Според осведомения източник в средата на юли, откакто спря производството на кино лентата си за Формула 1 в Будапеща, с цел да поддържа стачката на актьорите в Холивуд, Брад Пит се е качил на частен аероплан с приятелката си Инес де Рамон, с която е от една година, и е отлетял за имението си от 990 акра „ Шато Миравал “ в Южна Франция – към този момент негова еднолична благосъстоятелност. „ Те прекараха сантиментално лято дружно “, споделя източникът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР