Холивудски знаменитости, сред които дори и бившата му съпруга Деми

...
Холивудски знаменитости, сред които дори и бившата му съпруга Деми
Коментари Харесай

Деми Мур се „пошегува солено” с бившия си съпруг Брус Уилис

Холивудски звезди, измежду които даже и някогашната му брачна половинка Деми Мур, „ изпържиха крепко ” артиста Брус Уилис в шоуто „ Saturday night ”. Епизодът с неговото присъединяване, сниман в спектакъл Холивуд паладиум в Калифорния, ще бъде излъчен на 29 юли.
 
Екшън звездата се забавлява откровено на сцената и показва възприятието си за комизъм даже при по-пиперливите смешки с личността му.
 
 Gulliver/Getty Images

От сцената Деми Мур, която бе омъжена за Уилис цели 13 години (между 1987-2000 г.), не пропусна да го „ закачи ” за възрастта му, плешивостта и опитите му да пее. Трите им дъщери - Румър, Талула и Скаут, също участваха в театъра и не стопираха да се смеят на „ черния комизъм ” на майка си.
 
 Gulliver/Getty Images-->

Публиката пък посрещна с овации шегата на Мур, в която актрисата съпостави брака си с Уилис с един от филмите му . „ Гледам на брака ни като на „ Шесто възприятие “… Ти беше мъртъв от самото начало “, съобщи без срам Деми.
 
Самият Брус одобри с необятна усмивка и смях задявките на някогашната си брачна половинка. Двамата в никакъв случай не издадоха детайлности към раздялата си и през годините резервираха топли другарски връзки.
 
 Gulliver/Getty Images

В публиката в театъра беше и актуалната му брачна половинка Ема Хеминг . Двамата се ожениха на загадка гала на Бахамските острови през февруари 2009 година От 1 април 2012 година са щастливи родители и се радват на дъщеричката си - Мейбъл Рей Уилис.
 
Със „ солени смешки ” за холивудския артист подхрани шоуто и сътрудника му Едуард Нортън. Пред публиката той призна, че откровено ревнува по какъв начин Уилис влиза в облика на един и същи воин , а славата му продължава десетилетия.
 
 Gulliver/Getty Images

Днес Брус Уилис се е трансформирал в едно от емблематичните лица на Холивуд. Пътят му към славата стартира още през 1979 година с дребни функции в театри. В идващите две години има и дребни участия във филми: „ Първият гибелен грях “ и „ Присъдата “.
 
 Gulliver/Getty Images

Късметът му проработва през 1985 година когато го избират, за ролята на Дейвид Адисън в сериала „ Съдружници непредпазливо “ (1985-1989). Следва „ Среща с непозната “ с Ким Бейсингър, само че несъмнено филмът, който го издига на холивудския връх, е „ Умирай мъчно ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР