Холивудската звезда Том Ханкс няма нищо общо с версия на

...
Холивудската звезда Том Ханкс няма нищо общо с версия на
Коментари Харесай

Том Ханкс пропищя от изкуствения интелект и фалшива реклама

Холивудската звезда Том Ханкс няма " нищо общо " с версия на себе си с изкуствен интелект, която популяризира " някакъв стоматологичен проект ", сигнализира самият той в Instagram. 

Наред с предизвестието си Ханкс показа фотография на явно сходство на себе си, създание на изкуствен интелект, изобразяващо по-младото му аз, макар че не е ясно дали тя от рекламата на стоматологичния проект. 

" ВНИМАВАЙТЕ!! " написа артистът, притежател на Оскар, в доказания си акаунт в Instagram. " Има видео, което популяризира някакъв зъболекарски проект с моя ИИ версия. Нямам нищо общо с това ", безапелационен е той. 

CNN не можа да направи без значение изследване, с цел да ревизира наличието на рекламата на проект за зъболекарски услуги, която Ханкс цитира, само че се свърза с представители на Ханкс за коментар. 

Използването на изкуствен интелект за основаване на виртуални артисти се трансформира в една от най-горещите тематики в Холивуд в последно време, защото това беше един от проблемите, водещи до продължаващата стачка на актьорите. 

Изкуственият разсъдък разрешава доста по-лесно и по-евтино потребление на облици за генериране на осъществявания от артисти, които не са там физически. SAG-AFTRA, профсъюзът на актьорите, твърди, че студиата желаят да употребяват технологията, с цел да отстранен актьорските работни места посредством сканиране и основаване на цифрови сходства, които да се употребяват вечно без заслужено заплащане. 

Самият Ханкс и преди е приказвал за вероятните последствия от потреблението на изкуствения разсъдък в актьорската промишленост, като сподели пред " The Adam Buxton Podcast " през май, че филмовите сътрудници разискват писането на контракти за отбрана на приликите на актьорите като интелектуална благосъстоятелност. 

В същия подкаст Ханкс допусна, че технологията може да му разреши да продължи да се появява в нови филми, откакто почине. 

" Вече всеки може да пресъздаде себе си на каквато и да е възраст посредством изкуствен интелект или надълбоко подправена технология... Може да бъда блъснат от рейс на следващия ден и това е, само че осъществяванията ми могат да продължат и продължат, и продължат ", добави той. 

Въпреки че Ханкс призна, че неговата версия с изкуствен интелект няма да може да създаде същите осъществявания като него в този момент, той се запита дали публиката в действителност ще има нещо срещу.

" Без подозрение хората ще могат да кажат, само че въпросът е дали ще им пука? ", попита той. " Има някои хора, които няма да се интересуват, които няма да създадат това разграничаване. "  

Задачата за основаване на облика на Ханкс ще бъде улеснена, защото неговият облик и придвижвания са записани за потребление във кино лентата от 2004 година " Полярният експрес ", сподели той. 

" Това постоянно е оставало ", сподели Ханкс. " Първият път, когато направихме филм, който имаше голямо количество наши лични данни, заключени в компютър – безусловно по какъв начин изглеждахме – беше филм, наименуван " Полярен експрес ". 

" Видяхме това да идва, видяхме, че ще има тази дарба, с цел да вземем нули и единици в компютъра и да го превърнем в лице и воин. Сега това е повишено единствено един милиард пъти от този момент и го виждаме на всички места ", сподели Ханкс. 

" Фокус " напомня, че брачната половинка на Ханкс Рита Уилсън, американска актриса и кинопродуцент, е с български генезис.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР