Холивудската звезда с испански корени Антонио Бандерас ще хване четката

...
Холивудската звезда с испански корени Антонио Бандерас ще хване четката
Коментари Харесай

Бандерас влиза в обувките на Пикасо

Холивудската звезда с испански корени Антонио Бандерас ще хване четката и боите за ролята на основателя на кубизма Пабло Пикасо. В 10 серии той ще пресъздаде целия живот на един от най-големите художници в света за втория сезон на документалната поредност на Нешънъл Джографик „ Геният “. Премиерата на сериала е на 22 април от 21:55 ч. с двоен епизод.

“Историята на живота на Пабло Пикасо ме вълнува от дълго време и толкоз доста почитам този човек, с който сме родени на едно и също място - Малага. За мен е същинско предизвикателство да работя с екипа на Нешънъл Джиографик, с който пресъздадохме достоверната история на един от най-иновативните художници в света “, разяснява Бандерас присъединяване си в поредицата, която този сезон носи заглавието „ Геният: Пикасо “.

Сериалът ще постави акцент на бурния живот на най-противоречивия художник на 20-ти век. Детето знамение, не се задоволява с това да имитира работата на най-хубавите. Той се заема да сътвори собствен личен жанр и по този начин трансформира изкуството вечно. „ Геният: Пикасо “ изкарва на показ музите, изкуството и комплицираната персона, които стоят зад творбите на изкуството.

При оповестяването на избора на Бандерас за основната роля, изпълнителният продуцент Рон Хауърд съобщи, че артистът е „ естественият избор “. “Той, както и Пикасо, има необикновен метод към живота – без трабута, което ще добави неповторими линии към гениалността на облика, към което се стремим “, изясни Хауърд.

Режисьор на сериала е Кенет Билър, който е и сценарист дружно с Ноа Пинк и Стефани Смит.

Първият сезон на поредицата „ Геният “ постави фокуса върху живота на Албер Айнщайн, изигран от неотразимия Джефри Ръш. Продукцията завоюва 10 номинации за премиите „ Еми “, и се трансформира в най-успешната дебютна поредност в историята на канала, с повече от 45 милиона фенове по света.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР