Холивудската звезда подготви емоционална реч от 12 страници за специалния

...
Холивудската звезда подготви емоционална реч от 12 страници за специалния
Коментари Харесай

Бен Афлек написа брачна клетва от 12 страници за Джей Ло

Холивудската звезда приготви прочувствена тирада от 12 страници за специфичния мотив, в която съобщи любовта си към новата си брачна половинка на 20 август в имението си в Джорджия, съобщи dir.bg.

" Той е един от обичаните ми писатели на планетата ", сподели Кевин Смит за Бен, споделяйки някои детайлности за церемонията, по време на скорошно изявление за " The View ".

Кевин, който е непосредствен другар на артиста, откакто са работили дружно през цялата му кариера, изясни, че звездната двойка сама е подготвила клетвите си, а Бен е излял сърцето си пред всички посетители.

" Той написа своите обети - те и двамата написаха своите обети, само че той написа огромна тирада, която й прочете на сватбата и която беше спираща дъха. "

" Бях благополучен за тях. Те го заслужават ", сподели Кевин.

Той продължи да разказва сватбата като " същински приказна " и сподели, че Дженифър Лопес " има безукорен усет, цялото място изглеждаше необикновено. Дженифър изглеждаше фантастично. Всички изглеждаха необикновено. "

След сватбата Дженифър съобщи, че " двадесетте години сред тези юношески фантазии и света на възрастните, любовта и фамилията, които прегърнахме в този ден, донесоха на този брак повече, в сравнение с всеки от нас в миналото е могъл да си показа ".

" Ние освен се оженихме един за различен, ние оженихме тези деца в едно ново семейство. Те бяха единствените хора, които помолихме да се застъпят за нас в сватбеното ни празненство. За наша голяма чест и наслада, всяко едно от тях го направи ", съобщи тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР