Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители, актьорът Брад Пит,

...
Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители, актьорът Брад Пит,
Коментари Харесай

Брад Пит променил коренно живота си след развода с Анджелина

Холивудската звезда и един от най-големите съблазнители, артистът Брад Пит , е решил да живее в безусловно самоограничение след развода си с актрисата Анджелина Джоли.

Брад Пит е решил да промени радикално живота си , откакто се разведе с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли през 2016 година и последвалата яростна война сред някогашните съпрузи.

Брад е минал към безспорен аскетизъм и уточни, че всеки в даден миг от живота изпитва прочувствена болежка и че скръбта е неизбежна част от израстването и съзряването.

„ Чувствах се уединен в живота, когато растях, само че и по-късно. Едва неотдавна почувствах прегръдката на фамилията и приятелите си “, сподели Брад Пит пред задгранични медии, добавяйки, че е изгубил възприятието за самотност, когато е решил да се откаже от алкохола през 2016 година

В продължение на 18 месеца той постоянно посещавал сбирки на анонимни алкохолици , където изпитвал възприятие за принадлежност и непосредственост с други хора. Тогава дългогодишният пушач Пит решил да се откаже и от цигарите , което заменил с никотинова дъвка.

„ Не мога просто да припаля една-две. Отказах ги изцяло “, изясни той.

Заради самотност и неустановеност артистът е пушил марихуана, до момента в който е бил женен за актрисата Дженифър Анистън .

„ По-голямата част от 90-те години на предишния век се криех и пушех трева. Бях прекомерно обезпокоен от огромното публично внимание, което имах “, изясни той.
Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 до 2005 година, когато любовната му връзка с Анджелина Джоли пламна по време на фотосите на " Мистър и мисис Смит ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР