Холивудската звезда Джерард Бътлър е карал армейската ни фрегата „Смели“

...
Холивудската звезда Джерард Бътлър е карал армейската ни фрегата „Смели“
Коментари Харесай

Всичко за пари! Холивудска звезда подкара армейската ни фрегата „Смели“ за 10 бона! Лети и на военен Пантер заради...

Холивудската звезда Джерард Бътлър е карал армейската ни фрегата „ Смели “ против сумата от 9 200 лв.. Точно толкоз са платили продуцентите на най-новия филм, в който той взе участие, с цел да вземат чартърен от войската бойния транспортен съд, написа в. " Телеграф ".

Сумата е платена предходната година по силата на контракт сред Сухопътни войски, Военноморските сили и „ Спайдер Продакшън” ЕООД. Военната фрегата „ Смели “ е била употребена за снимане на фрагменти във кино лентата „ Полярни “, обясниха от Министерството на защитата. Лентата, за която се чака да стане кинохит, трябвало да бъде подготвена и пусната по кината през декември, само че защото имало дефектни подиуми, които да се презаснемат, премиерата се отсрочила за следващата година.

Джерард Бътлър играе капитан на подводница и охранител на президента на Съединени американски щати в новата лента „ Полярни “. Снимките са направени предходната година, като с изключение на фрегатата, продуцентите са взели чартърен от армията и учебно-спомагателния транспортен съд „ Капитан I сан Димитър Добрев “. За него са платени 5100 лв.. „ Интересното при него е, че е платен от армията още през социализма и е бил чисто нов от Полша. На борда му има и сауна “, обясниха морски офицери. По думите им корабът е специфичен за размагнитване или в превод, лишава остатъчното електричество от подводни мини или други плавателни средства.

Общо 131 393,40 лева са платили продуцентите на „ Полярни “ на Министерството на защитата. Армейските планове демонстрират, че с изключение на фрегатата и кораба, Джерард Бътлър е летял и на вертолет „ Пантер “, който е особено приспособен за кацане на палуба. Наемът му за фотосите на кинохита е бил 27 070 лева, като е било възобновено и горивото му, означават от МО. От „ Ню бояна филм “ са заели за холивудската продукция още една Тойота Хейс и две Татри, като за 5 дни са броили 8 827, 50 лева Във кино лентата са употребявани още четири камиона „ Татра “, пет Зил-а, четири „ КРАЗ “, още толкоз уаз-ки и два МАЗ 537 с трайлер против 81 195 лева Те също са били наети за 5 дни.

Военната техника на флота, авиацията и пехотата се дава чартърен на разнообразни кино и кино продукции като цените са особено записани в нормативен документ, обясниха от МО. В него е разказано още, че има предел за сходна странична активност, с цел да не се пречи на образователните и бойните задания на войската. Оказва се, че от януари 2016 година досега бойците са дали техника единствено за шлагера на Джерард Бътлър и за „ Фермата “. Договорът с предаването е подписан от Сухопътни войски и е бил за взимане чартърен на един ЗИЛ за два дни против 1 198,80 лева
Очаква се през декември холивудската звезда, разтуптяла хиляди женски сърца, още веднъж да дойде в България. Този път Джерард Бътлър ще бъде продуцент на „ Код: ЛА “, който е продължение на „ Код:Олимп “. Актьорът към този момент е взел участие в две продукции у нас. Това са „ Код: Лондон “ и „ Рокенрола “.

Баретите без пари в „ Под прикритие “
В същото време стана ясно, че баретите от Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) са взели участие без пари в хитовия български сериал „ Под прикритие “, обясниха от Министерство на вътрешните работи. Още тогава било отправено запитване към силовото ведомство дали в най-екшън сцените при арест на бандити може да се покажат същински командоси, с цел да е оптимално правдиво, като са получили позитивен отговор. За разлика от СОБТ обаче, армията не е била търсена за сходни подиуми. От МО обясниха, че командоси от „ Военна полиция “ не са били търсени за фотоси през предходната и тази година.

Джерард катастрофира с мотор
Междувременно пък стана ясно, че артистът Джералд Бътлър е аварирал през вчерашния ден с мотор в Лос Анджелис, предадоха щатските медии. 47-годишният шотландски секссимвол желал да избегне конфликт с лек автомобил, кривнал и паднал от возилото. Случайни минувачи видели случая и неотложно повикали кола за спешна помощ. Актьорът бил признат в болница с охлузни рани по тялото и разнообразни натъртвания, само че без заплаха за живота.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР