Холивудската звезда Аштън Кътчър вбеси Холивуд с позицията си за“

...
Холивудската звезда Аштън Кътчър вбеси Холивуд с позицията си за“
Коментари Харесай

Аштън Кътчър вбеси Холивуд с изказване, че няма нищо против AI в киното

Холивудската звезда Аштън Кътчър вбеси Холивуд с позицията си „ за “ това AI да се употребява в киното, написа Fortune. След достъп на артиста и продуцент до инструмента за генериране на видео на OpenAI Sora той дефинира бета версията като „ просто невероятна “ и изясни, че с нея е съумял да сътвори филм за човек, който бяга от пясъчна стихия в пустинята.

„ За пет минути пресъздадох видео на ултрамаратонец, който бяга през пустинята, преследван от пясъчна стихия. Не ми се наложи да ангажирам специфичен екип, с цел да го направя. Можете да създавате положителни 10, 15-секундни видеоклипове, които наподобяват напълно действително ", хвали се Кътчър, представен от Fortune.

Миналата година артистът и неговата компания за рисков капитал Sound Ventures набраха 243 млн. $ за пет седмици за да влагат в стартъпи за изкуствен интелект, в това число OpenAI. Така че, той има присъединяване в играта, когато става въпрос за инструмента Sora, припомнят от Fortune.

„ Защо да излизате и да снимате телевизионно предаване, когато можете просто да създадете снимането за 100 $ “, попита Кътчър, потвърждавайки, че замяната на снимането с изкуствен интелект може да спести хиляди долари. Според него Sora може да направи цялостен филм, като размени и сценаристите.

„ Вместо да виждам някакъв филм, който различен е измислил, аз мога просто да генерирам и да виждам собствен личен филм “, безапелационен е наследникът на Чарли Шийн в " Двама мъже и половина ".

Бившият секссимвол на Холивуд предвижда, че в бъдеще „ ще има повече наличие, в сравнение с са феновете на планетата, които могат да го употребяват. Така че, „ всяко наличие ще бъде толкоз скъпо, колкото съумеете да накарате хората да го употребяват. “

Коментарите на артиста бяха признати отрицателно от кино гилдията. Мнозина от създателите показаха угриженост зкак изкуственият разсъдък ще повлияе на качеството на изкуството и използването на заслужено възнаграждение, защото студиата могат да употребяват цифрово сходство на артист или чатботове, които да пишат сюжети.

Борбата против неконтролируемото нахлуване на AI в Холивуд беше и един от централните въпроси на стачките на Гилдията на американските писатели (WGA) и Гилдията на филмовите артисти (SAG-AFTRA) предишното лято. Двата профсъюза реализираха съглашение, което беше наречено „ успех “, поставяйки бариери пред аутсорсинга на изкуствен интелект от изпълнителните шефове, само че заканите за Холивуд към момента са налице.

Една от известните ситком сценаристки, Кейт Дилей

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР