Холивудската звезда Алек Болдуин говори за пръв път публично пред

...
Холивудската звезда Алек Болдуин говори за пръв път публично пред
Коментари Харесай

Шансът за подобен инцидент е едно на трилион:Алек Болдуин

Холивудската звезда Алек Болдуин приказва за пръв път обществено пред камера за операторката Халина Хътчинс, която простреля инцидентно на снимачната площадка на кино лентата "Rust ". Той съобщи, че шансът подобен съдбовен случай да се случи по време на фотоси е едно на трилион. "Тя бе моя другарка ", сподели през вчерашния ден Болдуин в спонтанен диалог с фотографи и снимачни екипи край авто път във Върмонт. "Ние бяхме доста добре смачкан екип и снимахме филм, когато стана това извънредно нещо ", добави той. Кадрите от диалога бяха публикувани от портала Ти Ем Зи.

Операторката Халина Хътчинс почина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, когато Болдуин стреля с реквизитен револвер, зареден с бойни патрони, по време на подготовка на снимачната площадка на 21 октомври. Преди това артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно. На никого не са повдигнати обвинявания и шерифството в окръг Санта Фе споделя, че следствието ще отнеме време. Не е ясно по какъв начин бойните патрони са се озовали на снимачната площадка.

Преди да вземе револвера, артистът е получил уверения, че оръжието е безвредно. Защо обаче в него е имало военен патрон - занапред полицията би трябвало да откри. До момента няма повдигнати обвинявания, а шерифът разгласи, че следствието ще отнеме време. Заради трагичния случай, Алек Болдуин прикани:

„ Нови ограничаващи ограничения, подобаващи оръжия, пластмасови оръжия, без същински амуниции на снимачната площадка. Спешно е. Така че каквото и да бъде решено, това е най-хубавият метод да се подсигурява сигурността на хората на снимачната площадка”, сподели той.

Адвокатите на оръжейника, виновен за боеприпасите на снимачната площадка, направиха изказване, в което обгърнаха, че тя не знае от кое място се е появил бойният патрон.

Самият Болдуин сподели, че не може да разяснява станалото поради течащото следствие.
"Имало е произшествия на снимачните площадки понякога, само че нищо сходно. Това става един път на трилион пъти ", съобщи Болдуин.

Актьорът съобщи, че се е срещнал със брачна половинка на Хътчинс. "Той е в потрес, има 9-годишен наследник. В непрекъснат контакт сме с него, тъй като сме доста разтревожени за неговото семейство и неговото дете ", добави Болдуин.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР