Холивудската знаменитост Гал Гадот, която е известна с ролята си

...
Холивудската знаменитост Гал Гадот, която е известна с ролята си
Коментари Харесай

Мис Израел Гал Гадот, служила и в казармата, говори за войната

Холивудската звезда Гал Гадот, която е известна с ролята си на Жената знамение, сподели поддръжката си за Израел след офанзивата на Хамас. В известие, оповестено в обществените мрежи, израелско-американската актриса написа, че се моли за всички страдащи. Малко след експлоадирането на войната в събота, тя направи обществено известие в обществените мрежи.

" Подкрепям Израел и вие също. Светът не може да гледа отдалеко, до момента в който се случват тези ужасяващи терористични актове! ", беше нейното обръщение.

В друга обява тя помоли своите виртуални другари да подаряват.

" Всеки, който може и желае, може да подари за тези хора, чийто живот се промени вечно от през вчерашния ден. Те са изгубили толкоз доста и имат потребност от помощ ", написа Гал Гадот в неделя.

" Фокус " напомня, че военната работа в Израел е наложителна за всички с дребни изключения, а самата актриса, която е печелила и купата " Мис Израел ", е била в армията и твърди, че това единствено й е помогнало в построяването й като персона и експерт.

В деня след офанзивата на Хамас против Израел доста интернационалните звезди показаха поддръжката си за израелските цивилни, както и гнева си към тази Черна събота.

" Ужасен съм от тези облици на смут и сляпа ненавист ", написа френският артист Патрик Брюел в Instagram. " Подкрепа за израелските цивилни, изправени пред терористично принуждение ".

" И да изтъквам Албер Камю: " Тероризмът не е опозиция, това е безчовечие ". Думи, перифразирани от артиста Гад Елмалех в Instagram: " Тъга и смут. Това е тероризъм и безчовечие! ". " Никога не стопира, това е пъкъл ", оплака се Ели Семун.

Джейми Лий Къртис разгласява израелско знаме в профила си в Instagram. Тя изпрати и изказване от " Лигата срещу клеветата ", организация, която се бори против антисемитизма и пази " безспорното право "  на Израел " да се пази ". Актрисата от " Хелоуин "  публикува и видео, за което се твърди, че демонстрира изображения на отвличането на млада израелска жена, написа Digi24.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР