Холивудската легенда Мерил Стрийп предизвика слухове за любовна връзка с

...
Холивудската легенда Мерил Стрийп предизвика слухове за любовна връзка с
Коментари Харесай

74-годишната Мерил Стрийп беше заподозряна, че има нов роман: с кого?

Холивудската легенда Мерил Стрийп провокира клюки за любовна връзка с сътрудника си от снимачната площадка на сериала „ Убийства в същата постройка ” Мартин Шорт. След като актьорите си гукаха сладко на Златните глобуси, таблоидите побързаха да заподозрат, че сред тях има освен това от просто другарство.

Масло в огъня наля и фамилното състояние на Стрийп, която се разведе със брачна половинка си Дон Гъмър след 45 години брак, пише People.

Представители на актьорите към този момент дадоха отговор на информацията в медиите и побързаха да уверят, че сред Мерил и Мартин има единствено другарство.
 Мартин Шорт Мерил Стрийп Мартин Шорт и Мерил Стрийп - другари и колеги Снимка: Getty
За раздялата на актрисата и брачна половинка й се разбра едва неотдавна, макар че те се разделиха скрито преди шест години.

„ Дон Гъмър и Мерил Стрийп са разграничени повече от шест години и макар че постоянно ще се грижат един за различен, те са избрали да живеят настрана “, сподели представителят на Стрийп в изказване пред пресата.

Отчуждената двойка не е била виждана дружно на обществено място от Оскарите през 2018 година, само че трикратният притежател на Оскар носеше годежен пръстен единствено дни преди раздялата да бъде доказана.

Тя и 77-годишният Гъмър, които се ожениха през 1978 година след единствено шест месеца дружно, отпразнуваха 45-ата си годишнина от сватбата през септември 2023 г. Те имат четири деца: наследник Хенри и дъщери Мейми, Грейс и Луиз.

73-годишният Шорт загуби брачната половинка си, актрисата Нанси Долман, от рак на яйчниците през 2010 г. Двойката беше женена в продължение на 30 години и той назова връзката " успех ".

„ Трудно е. Тя умря през 2010 година, само че аз към момента приказвам с нея от самото начало. Това е „ Хей, Нан “, нали знаеш? Как би реагирала на решение, изключително с нашите три деца? “ - сподели артистът. От този брак се раждат три деца - щерка Катрин (40 години) и синовете Оливър (37) и Хенри (34).

На Златните глобуси Стрийп и Шорт седяха със Селена Гомес, която също играе в сериала. И тримата артисти бяха номинирани за функциите си в хитовото шоу, към което Стрийп се причисли предходната година. Въпреки че Стрийп не взе трофея тази година, тя счупи предходния си връх като най-номинирана актриса в историята на Златен глобус. Тя има 33 номинации и девет извоювани награди " Златен глобус ", което също е връх в историята на премиите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР