Холивудската красавица Анджелина Джоли е на мнение, че е невъзможно

...
Холивудската красавица Анджелина Джоли е на мнение, че е невъзможно
Коментари Харесай

Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител - slava.bg

Холивудската хубавица Анджелина Джоли е на мнение, че е невероятно да бъдеш съвършен родител, изключително в изискванията на пандемия. Според нея децата просто да желаят „ родителите им да бъдат почтени за своите неточности “.

Звездата от „ Томб Райдър”, която възпитава шест деца с някогашния си брачен партньор Брад Пит, показа с други родители по време на продължаващата пандемия един значим урок - че не е допустимо да отговаряш на всички потребности на децата си от самото начало.

„ Сега, в разгара на тази пандемия, мисля за всички майки и татковци, които са с децата си вкъщи. Всички се надяват, че могат да създадат всичко вярно, да отговорят на всички потребности и да останат спокойни и положителни. Едно нещо, което ми оказва помощ да се оправя по-леко е тъй като знам, че това е невероятно.

Прекрасно е да откриеш, че децата ти не желаят да си идеален.

Те просто желаят да сте почтени. И да полагате най-много старания. Всъщност, колкото повече пространство ти дават, когато сте слаб, толкоз по-силни могат да станат. Така демонстрират, че ви обичат и желаят да ви оказват помощ. Така че в последна сметка това е екипът, който градите. И по някакъв метод те отглеждат и теб, родителя и „ растете заедно”, написа в сп. Time актрисата.

Източник: Монитор

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР