Холивудската актриса Шарън Стоун е извоювала правото си да прави

...
Холивудската актриса Шарън Стоун е извоювала правото си да прави
Коментари Харесай

Шарън Стоун продава луксозния си имот, ще живее като обикновен човек?

Холивудската актриса Шарън Стоун е извоювала правото си да прави каквото си пожелае и да приказва каквото си изиска след десетилетия на върха на шоубизнеса. Сега 65-годишната звезда се оплака, че да бъдеш актриса е скъпа специалност. 

“Много е скъпо да бъдеш прочут ", изповяда се Стоун пред InStyle. “Излизате на вечеря, има 15 души на масата и познайте кой получава сметката. Всеки път носят е касова записка със сума от 3000 $ ", проплака тя. 

Така да вземем за пример след премиерата на класиката “Първичен инстинкт " през 1992 година, Шарън живее на улица с публичен достъп и няма никаква защита. Актрисата си спомня, че след процеса против О, Джей Симпсън е била посетена от служители на реда, които я уведомили, че се намира в заплаха. Униформените посъветвали Стоун да се реалокира на по-безопасно място. 

“Намерете къща с високо ограда ", споделили те на актрисата, само че домът, който купила и защитата, която наела да го пази и коствала сериозна сума. 

Днес звездата е почтена за финансовото си положение: “Ще печеля ли задоволително пари, с цел да остана да пребивавам там, където пребивавам сега. Вероятно не! Но децата ми ще изоставен дома и ще отидат в лицей, а аз ще продам огромната си първокласна къща и ще пребивавам като естествен човек ", съобщи Шарън Стоун. 

Шарън е уверена, че в случай че това се случи ще продължи да бъде същата самоуверена жена. “Ще продължа да създавам! Имам какво още да направя! ", безапелационна е тя. 

“Сега най-малко хората схващат, че Дженифър Лопес не може просто да се качи на аероплан. Или пък Никол Кидман. Шарън Стоун също не може да го направи, без значение дали взе участие в нови филми или не. Пич, та те ме познават даже в тропическите гори на Амазонка ", възкликна актрисата и призна, че през днешния ден персоналното пространство на звездите е по-защитено. 

Кинолентата “Кaзино " е един от тези филми, които затвърждават Шарън Стоун като суперзвезда. Продукцията е оценена високо даже 30 години след премиерата си, напомня " Телеграф ". 

“Мартин Скорсезе е ши*ан талант. Робърт де Ниро е един от най-великите артисти, живели в миналото. И познайте коя е най-хубавата актриса ", заключи безсрамно Стоун.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР