Холивудската актриса Марго Роби е главната звезда на филма Барби“,

...
Холивудската актриса Марго Роби е главната звезда на филма Барби“,
Коментари Харесай

Марго Роби спазва диетата на Барби

 Холивудската актриса Марго Роби е основната звезда на кино лентата " Барби “, който ще можем да забележим напълно скоро, а актрисата разкри тайните на диетата си, до момента в който се подготвяла за кино лентата за именитата кукла.

Марго Роби играе най-известната кукла в света, а с цел да извърши условията на предизвикателна роля, холивудската актриса съблюдава строга диета, с цел да поддържа формата си.

Тя приказва за " диетата на Барби " в скорошно изявление за British Women Health. И това е в действителност забавно, въпреки и много предсказуемо.

Основният принцип на такава диета: доста малко въглехидрати и никакви сладкиши.

" Закуската ми нормално се състои от овесени ядки и шейк за повишение на имунитета. За обяд хапвам пилешка салата, а за вечеря пържола от риба звук и сладостен картоф. Пия чай денем, от който съм захласната откогато пребивавам във Англия “, сподели Марго.

Звездата призна, че откакто се преместила със брачна половинка си в Съединени американски щати, диетата й потърпевша – хамбургерите и бирата станали табиет.

" Храната е доста значима за мен. Харесвам бургери и пържени картофи, които поръчвам с половин литър бира. В Съединени американски щати обичаното ми ядене е двоен хамбургер: идва със сирене от трюфели и глазура от трюфели “, звучи необикновено примамливо и мазно, написа " Грация “.

Освен здравословно хранене за ролята на Барби, Марго организира високоинтензивни тренировки, със пристрастеност към пилатес.

" Винаги се усещам доста по-добре след положително разпъване. Но когато не се приготвям за ролята, избирам тренировки, които в действителност ми харесват – уроци по танци или тенис с другари “, споделя красивата русокоска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР