Холивудската актриса Амбър Хърд нае имение във Вирджиния за 22

...
Холивудската актриса Амбър Хърд нае имение във Вирджиния за 22
Коментари Харесай

Амбър Хърд се хвали с луксозно имение, но я очаква банкрут

Холивудската актриса Амбър Хърд нае имение във Вирджиния за 22 500 $ (около 1,4 милиона рубли) по време на процеса с някогашния си брачен партньор - артистът Джони Деп. Това оповестява вестник " Дейли мейл ". Къщата с повърхност от над 1200 квадратни метра се намира на 25 минути път с кола от правосъдната палата. Информацията за първокласния парцел, който Хърд употребява по време на процеса, се появи на фона на вести за вероятния банкрут на актрисата - тя загуби милиони долари в дело за клюка против Деп.

Къщата е ситуирана на 4000 кв. м земя. На място има тенис корт, а постройката разполага с домашно кино, както и осем спални.

Порталът за недвижими парцели Zillow разказва имението като „ един от най-специалните и частни парцели, които се оферират в Маклийн “. Двуетажното огромно предверие с елегантно двойно извито стълбище в имението на Хърд притегля вниманието.

„ Този ​​дом може да се похвали с първокласно жилищно пространство, с гараж за четири коли, осем спални, девет бани, както и обособен вход, който води към тенис корта откъм гърба “, се споделя в описанието.

Процесът сред Джони Деп и Амбър Хърд завърши на 1 юни. Актьорът изиска 50 милиона $ от някогашната си брачна половинка за подправени обвинявания в домашно принуждение. Хърд, посредством противоположен иск, искаше да получи 100 милиона $ от Деп. В резултат на това журито застана на страната на Деп. Хърд би трябвало да заплати на някогашния си брачен партньор $10,35 млн. Според някои информации присъдата ще се трансформира в неплатежоспособност за нея - актрисата няма толкоз доста пари.

По-рано стана известно, че Джони Деп е вдигнал огромно празненство няколко часа преди съдът да разгласи присъдата. Медиите оповестиха, че холивудската звезда е похарчила към 312 000 $ за празненство " в духа на остарялата школа на шоубизнеса ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР