Холивуд продължава да се тресе от най-големия скандал в историята

...
Холивуд продължава да се тресе от най-големия скандал в историята
Коментари Харесай

Още холивудски звезди бяха обвинени в сексуален тормоз

Холивуд продължава да се тресе от най-големия скандал в историята на киното, откакто режисьорът Харви Уайнстийн бе ибвинен от десетки дами в полов тормоз и сексиални похищения. Бурята, която се завихри към него, се разрастна до невиждани размери, повличайки още известни кинодейци, измежду които Кевин Спейси, Дъстин Хофман и Стивън Сегал. Това обаче не е всичко, тъй като секс абсурдът продължава да взима жертви.

Поредните обвинявания в полови похищения бяха отправени към комика Луи Си Кей и артистът Джефри Тамбор, оповестяват международните организации.

Луис Си Кей - един от най-популярните и възхвалявани стендъп комици в Съединени американски щати, основател и звезда на шоуто "Луис " и няколко други продукции на телевизия FX и притежател на премия Еми, е упрекнат в непочтено държание от 5 дами.

Повечето от тях описват, че комикът е мастурбирал пред тях. Един от случаите касае "телефонно самозадоволяване ". Разкритията им са оповестени в New York Times. Подобно на доста други дами, обвинителките споделят, че до момента се страхували да приказват обществено, опасявайки се, че това ще навреди на кариерите им.

Говорител на Луис Си Кей съобщи, че на този стадий комикът няма да дава отговор на въпроси, както и че през идващите няколко дни ще даде документално изказване. Според някои американски издания Луис Си Кей е отхвърлил обвиняванията, окачествявайки ги като клюки.

От FX оповестяват, че в малкия екран не са постъпвали недоволства против комика, само че все пак имат намерение да преразгледат връзките си с него.

Contactmusic заяви, че от филмовото студио на Амазон изследват изказванията, че артистът Джефри Тамбор - звездата на хитовата им поредност "Трансродител ", се е държал непочтено с някогашна асистентка.

Тамбор, който единствено преди няколко месеца беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, е упрекнат от трансджендър актрисата Ван Барнс. 42-годишната Барнс, изиграла основна роля зад кадър за сериала "Трансродител ", е направила разкритието във Фейсбук.

В отговор на изявленията ѝ Джефри Тамбор съобщи, че обвиняванията против него са подправени.

Междувременно стана ясно, че неправителствената организация Жени в киното е разкрила телефонна линия, предлагаща помощ на жертви на полов тормоз в развлекателната промишленост, оповестява АР.

Изпълнителният шеф на организацията Кирстен Шафър споделя, че откогато се е разразил абсурдът в Холивуд, телефоните им непрекъснато звънят.

Жертвите най-често споделят възприятието си за изолираност и страховете си от възмездие, и питат какъв брой ще коства правната страна на разкритията им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР