Холивуд е впрегнала вълната на раздялата, но сред знаменитостите все

...
Холивуд е впрегнала вълната на раздялата, но сред знаменитостите все
Коментари Харесай

София Вергара и Джо Манганиело на премиерата на Rampage: Унищожителите

Холивуд е впрегнала вълната на раздялата, само че измежду звездите към момента има двойки, които поддържат религия ни в любовта. Сред тях са София Вергара и Джо Манганиело.

Преди ден двойката се появи дружно на премиерата на Rampage: Унищожителите в Лос Анджелис, и удостовери статута си на една от най-хармонични звездните двойки.

За премиерата на кино лентата, в който взе участие брачният партньор й, София избра черно-бяла рокля Michael Kors с флорални щампи и пайети. Черните сандали на висок ток бяха и последният щрих към визията на актрисата с латиноамерикански корени.

Косата на Вергара пада свободно на огромни къдрици, а в грима акцента е подложен върху устните благодарение на алено червило.

Новият филм с присъединяване на Джо споделя за Дейвис Окойе (Дуейн Джонсън) е приматолог, чийто най-хубав другар е Джордж – извънредно умна горила, за която той се е грижил от раждането ѝ.

Генетичен опит, който се проваля, трансформира елементарното животно в разгневен звяр с големи размери. Оказва се обаче, че не е единственият, а съществуват и още сходни мутирали животни, които унищожават всичко и всеки на пътя си.

Окойе е единственият, който може да откри антидот, да предотврати международна злополука и да избави приятеля си.

Източник: elle.bg
Снимка: getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР