Холингтън драйв Режисьорката Каролина Джамета ни разказва за една лятна

...
Холингтън драйв Режисьорката Каролина Джамета ни разказва за една лятна
Коментари Харесай

Домашно кино: Hollington Drive и Крокодилът Лайл с Хавиер Бардем

Холингтън драйв Режисьорката Каролина Джамета ни споделя за една лятна вечер в видимо идиличното предградие Холингтън драйв. Спокойствието внезапно завършва, когато десетгодишният Алекс Бойд е разгласен за липсващ. Избраните от Джамета артисти са Анна Максуел, Мартин Рашан Стоун и Кен Нвосу. Историята се завърта към Тереза, колегата ѝ Фрейзър и сина им Бен. Семейството на сестра й идва на посетители на един безоблачен следобяд за барбекю, когато синът и племенницата й желаят да играят в близкия парк. Тереза не желае да ги пусне без компаньон, а по -късно схваща, че предчувствието ѝ е било правилно.По HBO Max, от 16 юли



Холингтън драйв Режисьорката Каролина Джамета ни споделя за една лятна вечер в видимо идиличното предградие Холингтън драйв. Спокойствието внезапно завършва, когато десетгодишният Алекс Бойд е разгласен за липсващ. Избраните от Джамета артисти са Анна Максуел, Мартин Рашан Стоун и Кен Нвосу. Историята се завърта към Тереза, колегата ѝ Фрейзър и сина им Бен. Семейството на сестра й идва на посетители на един безоблачен следобяд за барбекю, когато синът и племенницата й желаят да играят в близкия парк. Тереза не желае да ги пусне без компаньон, а по -късно схваща, че предчувствието ѝ е било правилно.

По HBO Max, от 16 юли


Неопитомените велики езераДокументална поредност в три елементи демонстрира езерата, които са издълбани от отдръпването на хладилник на 2 млн години: Superior, Michigan, Huron, Erie и Ontario. Те дружно образуват най-голямата сладководна система в света. Проследен е пътят на една капка вода, която пропътува 200 години от езерото Superior през петте велики езера, с цел да се озове в Атлантическия океан. По маршрута от 4000 км се вижда по какъв начин милиони животи са завършени от Великите езера и по какъв начин това принуждава бобри и сиви вълци да съжителстват дружно. А учените се борят да овладеят шараните нашественици. Водачи в тази поредност са и гмуркачите, които изследват подводни пещери.
По Viasat Nature, премиера всяка сряда от 22 ч. и повтаряне всяка неделя от 17:20 ч.
Реклама Крокодилът Лайл
Благодарение на Хавиер Бардем и Шон Мендес тази комедия не е за изпускане. Историята наблюдава семейство Прим, които се реалокират в Ню Йорк. Докато дребният им наследник Джош се пробва да се приспособява към новото учебно заведение и новите си другари, комедийните детайли понякога преливат в трагични. Малкият открива пеещия крокодил Лайл, който харесва да прекарва времето си във вана, да яде хайвера и да слуша хубава музика. Най-изненадващото е, че живее на тавана на новия им дом. Заплахата за Лайл идва от злия комшия, фамилията би трябвало да се сплоти с харизматичния собственик на Лайл, с цел да покажат на света, че няма нищо неприятно в един огромен пеещ крокодил. Режисьорка е Яна Горская.

По HBO Max, от16 юли


Свързани публикации Домашно кино: " В кръг " на Стивън Содърбърг с Клеър Дейнс 7 юли 2023, 06:07 Домашно кино: Джеймс Камерън се спуска към " Титаник " 30 юни 2023, 06:21
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР